2777
2789
عنوان

دوسش دارم ولیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 49 پست
ببین خودت میگی ولی خب خواستگار ندارم یعنی بیاد و خوشت بیاد طرفو درجا کات میکنی لژفا رو نیمکت این بند ...

اگ به دوست داشتنه ک من واقعا دوسش دارم 

ولی نه برای ازدواج نه برای چندین سال زندگی باهاش😕

ببین خودت میگی ولی خب خواستگار ندارم یعنی بیاد و خوشت بیاد طرفو درجا کات میکنی لژفا رو نیمکت این بند ...

عزیزم من بهش وابستگی دارم واقعا هم دوسش دارم اما شرایط ما خیلی فرق می‌کنه چون ایشون کوچیکتره و تا بخواد خودشو جم کنه خیلی زمان میبره منم واقعا نگرانم آیا در آینده پاپیش می‌زاره ؟؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ به دوست داشتنه ک من واقعا دوسش دارم ولی نه برای ازدواج نه برای چندین سال زندگی باهاش😕

پس تموم کن بهش بگو تموم 

و ارتباطمون کاملا مثل دوتتا دوست معمولیه اگر ترس از دست دادن داری 

اومم خودت چیه رشتت ؟شغلت ؟از نظر خانوادگی ازش بالاترین ؟ و اعتقادی و ... چطور ؟

من فارق التحصیل مدیریتم رسما مدرک بدرد نخور بود 😂 اره شاغلم فعلا 

از نظر مالی اره 

نه اعتقادامون یکیه 

فقط میدونی بشدت گیر افتادم چون مامانم به تازگی متوجه شده همش میگه مگه نمیخوادتت چرا پاپیش نمیزارع مگه ترس از دست دادن تو نداره اونم من که هم تحصیلات هم شاغل هم محجبه ... 

ناراحتم که رابطمون جدی نمیکنه جفتمونم نگران واکنش خانواده هاییم ولی نمی‌دونم تصمیم درست چیه 

بزرگترین نگرانیم دانشگاهشه که بشدت داغونه میترسم از دستش بدم من خودم دانشگاهم مختلط بود می‌دونم چه اوضاع فاجعه واریه.... 

اگ به دوست داشتنه ک من واقعا دوسش دارم ولی نه برای ازدواج نه برای چندین سال زندگی باهاش😕

یعنی چی؟

این همه سال با یه نگاه دیگه میدیدیش؟

جدا از شرایط خانوادگیش،خودشو مرد زندگیت نمیدونی یا همه دل دل کردنت صرفا برمیگرده به خانواده اش؟

من فارق التحصیل مدیریتم رسما مدرک بدرد نخور بود 😂 اره شاغلم فعلا از نظر مالی اره نه اعتقادامون یکیه ...

بهش بگو پاپیش بزاره 

اما درموردش مطمئنی ؟

احساسی نیست دوست داشتنت ؟

چون ببین حستبداری خیلی حاها میتونن برن کار کنن 

اما خب موارد دیگه هم بررسی کن 

هرچی شک و شبه داری بریز بیرون از دلت 

خواستی بهم بگو تا هرجایی بتونم کمکت میکنم 

ولی خب اونم الان سنش کمه  و خانوادش احتمال بالا مخالفت کنن 

تا حالا هم و از نزدیک دیذین ؟

بهش بگو پاپیش بزاره اما درموردش مطمئنی ؟احساسی نیست دوست داشتنت ؟چون ببین حستبداری خیلی حاها میتونن ...

گفتم بهش میگه فعلا نه 

ممنون عزیزدلم 🥰

اره قطعا همینطوره خانوادش ولی من راضی به تحصیلات دانشگاهیش نبودم بی فایده ست 🙂

ارهه

گفتم بهش میگه فعلا نه ممنون عزیزدلم 🥰اره قطعا همینطوره خانوادش ولی من راضی به تحصیلات دانشگاهیش نبو ...

هعی درسته ولی ادامه نده خانوادش میپوکوننش

ببین الان جا پات شله دیگه نزار کیی بفهمه به مادرت هم بگو تموم کردی 

و به پسره بگو بیاد دیدنت تو نرو دیدنش

و بزار یبار هم و ببینید شاید بهتر بتونید تصمیم بگیرید 

خواهش خوشگلم

من فارق التحصیل مدیریتم رسما مدرک بدرد نخور بود 😂 اره شاغلم فعلا از نظر مالی اره نه اعتقادامون یکیه ...

منم بخاطر دانشگاهش میترسیدم چون اونم دانشجو هست..ولی دیدم ادم اگه خودش اوکی باشه لازم نیس نگران مختلط بودن دانشگاه بود

هعی درسته ولی ادامه نده خانوادش میپوکوننشببین الان جا پات شله دیگه نزار کیی بفهمه به مادرت هم بگو تم ...

مامانم نگران منه فقط میگه احساست نابود نشه پسره ولت کنه 

اره خانواده اونم متعصبن

دیدیم همو زیاد دیدیم 🥲ولی دیر به دیر خیلی دیر 

منم بخاطر دانشگاهش میترسیدم چون اونم دانشجو هست..ولی دیدم ادم اگه خودش اوکی باشه لازم نیس نگران مختل ...

عزیزم کجای کاری دخترا از سر و کول پسرای داغون دانشگاه هم بالا میرن وای به اینکه پسر ساده آروم گیر بیارن

یعنی چی؟این همه سال با یه نگاه دیگه میدیدیش؟جدا از شرایط خانوادگیش،خودشو مرد زندگیت نمیدونی یا همه د ...

نه عزیزم مشکلم فقط خانوادش هست و اینکه استان های متفاوتی هستیم و قطعا فرهنگ هامون متفاوته