2777
2789
عنوان

موهای دختر تا کجاش باشه قشنگه❓

209 بازدید | 21 پست

بنظرم خودم تا دو کف دست بالای باسن

خانمهایی که موهاتون بلنده بگید نگهداری ازشون سخته و چه مراقبت‌هایی میکنید از موهاتون

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا روی گودی کمر 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من موهام 70 سانت هست خیلی کوتاهه دلم میخواد بلند شه تا بالای زانو هام بیاد چیکار کنم به نظرتون؟....

البته به غیر از اکستنشن....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
من موهام 70 سانت هست خیلی کوتاهه دلم میخواد بلند شه تا بالای زانو هام بیاد چیکار کنم به نظرتون؟....ا ...

روغن تراپی

جوشانده رزماری 

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

تا روی باسن مو دارم- یک روز در میون میرم حموم . بعد حموم با حوله خیسی موهارو میگیرم و حالت نم که رسید بهش آبرسان مو اسپری میکنم میزارم چند دقیقه بمونه بعد اروم اروم شونه میکشم تا قبل اینکه کامل خشک بشه 

بعدشم که خشک شد میبافم 

در غیر اینصورت تبدیل میشه به اسکاچ(:

جنس موهام لخته . بدون رنگ مشکیه مشکی . و پرپشته 

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏