فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین خیلی دیدم ولی نمیدونم مال پارتنر شما در چه موردیه که بگم خیلی طیف های مختلفی داره وسواس فکری
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
ای خدا هم کمکت کنه و هم خیرت بده. میشه لطفا راهنماییم کنی.هم دوسش دارم هم ازش میترسم.انگار گاهی فکر ...
وسواس عملی که خیلیییییی وسواسه به نجس و پاکی، نوک انگشتاش زخم شده از بس آب میکشه، لباسشویی ابدا استفاده نمیکنه، عطر و ادکلن میگه اتانول داره حرومه زدنش، شیشه پاک و ... نمیذاره استفاده کنم، لباسش اب بریزه میره حموم و...
فکری هم که چندبار یه چیزو چک میکنه مثلا در ماشینو قفل کردم؟ فلان کارو کردم؟ و... حرفای کسی رو قبول نداره، کسی نمیتونه قانعش کنه، بشدت به مردای اطرافم شک داره، گاهی سین جینم میکنه، نمیزاره تنهایی جایی برم، دوست و رفیق نداره و...
ببین خیلی دیدم ولی نمیدونم مال پارتنر شما در چه موردیه که بگم خیلی طیف های مختلفی داره وسواس فکری
ببین وحشتناک از آینده میترسه هم دوسمداره هم میترسه.میگه گاهی میگم برم بندازمش رو کولم برم جایی که کسی نباشه .بعد میگه میدونم تو میای تو زندگیم بعد دوسال خسته میشی از کارام میذاری میری.ده بار پرسیده ابروها خودته.بعد یه بار دست زده مطمئن بشه.بعد میگه اونقدر فکر میکنم خسته میشم همه چی رو رها میکنم نمیدونم باید چکار کنم
ببین وحشتناک از آینده میترسه هم دوسمداره هم میترسه.میگه گاهی میگم برم بندازمش رو کولم برم جایی که کس ...
اگه واقعا خودتو دوست داری دوری کن ازش. بعدا شکاک میشه این که رو ابروتم اینطوری کرده قطعا میگه فلانی بهت نگاه کرد تو با فلانی تیک زدی
درو روت قفل میکنه و هزار کارای غیر ارادی دیگه ای
وسواس عملی که خیلیییییی وسواسه به نجس و پاکی، نوک انگشتاش زخم شده از بس آب میکشه، لباسشویی ابدا استف ...
دقیقا این فعلا عملی نداره همش فکریه.
آره اینم حرف حرف خودشه هرچی براش توضیح میدی کامل گوش میده ها بعد بازم حرف خودشو میزنه.همش میگه خانوادم میخوان به زور زنم بدن نمیدونم اون مورد های قبلی اگر میشد بیچاره شده بودم.زندگیم به فنا رفته بود.خیاییی قشنگ آروم و با جزئیات حرف میزنه یعنی بگو ۴ یا ۵ ساعت باهات حرف میزنه ولی زمان عمل کلا پس میکشه.از شدت استرس حالت تهوع میگیره
ببین کمال گرا بودن دهنتو سرویس میکنه یعنی هرکار کنی بازم میگه زنهای بقیه الن و بلن ...مدام مقایسه می ...
آفرین دقیقا اینارو متوجه شدم.میگه اصلا بهم نگو چقدر سخت گیری.راحت بگیر سختش نکن از بس همه بهم گفتن بدم میاد از این کلمات.سرزنشم نکن قضاوتم نکن برام مامان بازی درنیار