2821
2789
عنوان

خدا لعنت کنه کسی که

218 بازدید | 21 پست

سگ بیگناه میاره زندگانیش می‌کنه تنهاست می‌ذاره آپارتمان روبرویمون الان چند شب یه سگ شبانه روز داره صدا میده می‌خوام فردا برم حراست مجتمع بگم کدوم بیشرف نامردی هس صاحب این سگ جیگرم ریش ریش شد من فکر کردم خونه هستن ولی امروز رفتم دیدم چراغ هاشون خاموش اعصابم خورد شد 

خاک تو سرشون آره حتما بگو

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاید یارو تو خونه اش مرده ! طبیعی نیست زبون بسته رو ۳ روز تنها بذارن بدون اب و غدا

نمیدونم شاید منم میگم شاید مرده فردا صبح حتما میرم خبر میدم واقعا طبیعی نیست

واقعا خاک عالم تو سرشون آره فقط بذار صبح بشه

چنتا از همسایه ها جمع بشین یه شکایت دسته جمعی بکنین شکایت مزاحمت بکنین بهتر رسیدگی میشه اون زبون بسته هم از دست این عوضیا راحت بشه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

آره خوب گفتی ممنون از راهنمایت

خواهش میکنم پیگیر شو حتما حیوونا خیلی گناه دارن😥

وای پس زبون بسته چی میخورهفردا صبح حتمااااااااااااااا برو نجاتش بده 😥اونقد سمج شو تا بیچاره رو نجات ...

چشم حتما میرم وای در تراس که باز میکنم دلم ریش ریش میشه 💔🥺😭

خواهش میکنم پیگیر شو حتما حیوونا خیلی گناه دارن😥

چشم حتما آره خیلی گناه دارم خودم یه هاپو کوچولو دارم یک ثانیه هم تنهاش نمی‌ذارم با شوهرم می‌خواستیم بریم فروشگاه خرید بهم گفت تو برو من و لوسی تو ماشینیم بعد من رفتم فروشگاه دیدم شوهرم اومد پیشم وای باورت میشه من اصلا نتونستم خرید کنم گفت هیچی نمی‌خوام فقط بریم پیش لوسی تو ماشین تنهاست 

2825
2823
2791
2779
2792