2777
2789

مثلا وسط خوردن غذا حتی موقعی ک دارم حرف میزنم. یهو یاد خوابایی که دیدم میوفتم. 

من خوابام خیلی مفهومی و واقعیه انگار تو خوابم زندگی میکنم

ولی چند وقتیه عصابم خورد شده از اینکه حتی وقتی دلم نمیخاد یا قصد فکر کردن بهشون رو ندارم یهو یه صحنه از خوابای قبلیم میاد تو ذهنم😕

عجیب نیست؟

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

منم همینطورمم مغز شگفت انگیزه من حتی خطرات ۴ ۵ سالگیم برا اولین بار بعضی وقتا میاد تو ذهنم

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطورمم مغز شگفت انگیزه من حتی خطرات ۴ ۵ سالگیم برا اولین بار بعضی وقتا میاد تو ذهنم

بخدا خیلی عجیبه. یبارم تاپیک زدم راجب خواب

قبلا یه خوابایی میدیدم یه حرفایی توش زده میشد ک پامیشدم از شوهرم میپرسیدم اینو بمن گفتی یا من تو خواب دیدمش؟؟

بخدا خیلی عجیبه. یبارم تاپیک زدم راجب خوابقبلا یه خوابایی میدیدم یه حرفایی توش زده میشد ک پامیشدم از ...

دقیقا این برا منم پیش اومده 

مغز گولمون میزنه

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

شما هم خواباتون خییییلی شبیه واقعیته و مفهومیه؟ من اصلا خواب چرت نمیبینم

آره خیلی حتی وقتی بیدار میشم تا چند ثانیه تو حال خودم نیستم میگم من الان خرید بودم چطور اومدم خونه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

آره خیلی حتی وقتی بیدار میشم تا چند ثانیه تو حال خودم نیستم میگم من الان خرید بودم چطور اومدم خونه😂

من هروقت خواب میبینم رفتم بازار هیچی نمیتونم بخرم. یااندازم نیست یا رنگی ک میخام نداره😂

من هروقت خواب میبینم رفتم بازار هیچی نمیتونم بخرم. یااندازم نیست یا رنگی ک میخام نداره😂

🤣🤣🤣نه من تازگیا رفتم شلوار و کفش خریدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا