2777
2789
عنوان

چقد دخترا مظلومن

177 بازدید | 7 پست

یکی بهش ظلم شده یکی مادرش دوستش نداره و…

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

این چه ربطی به دهتر بودن داره 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه داره عاطفه ی بین آدما از بین میره طرف مثل آب خوردن پاره ی تنش رو سقط میکنه یا اگه خیلی خوش شانس باشه و به دنیا بیاد مادرش حسی بهش نداره و دوسش نداره. آدم دلش میگیره از این همه بی رحمی 

این چه ربطی به دهتر بودن داره

تاپیک پر پازدیدا که عکسشو گذاشتم در مورد دختراس دیگه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اسی درخواستمو میشه قبول کنی یه سوال ازت داشتم🤍🌱

بیا قبول کردم

تاپیک پر پازدیدا که عکسشو گذاشتم در مورد دختراس دیگه

همه اینجا دختریم مشکلاتم معطوف به دختراس 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

همه اینجا دختریم مشکلاتم معطوف به دختراس

اخه هیچوقت ۳ تا تاپیک به ردیف در مورد مظلومیت دخترا نبود . حالا بیخیال