2777
2789
عنوان

کسی تا حالا تو خواب اینطور شده

112 بازدید | 10 پست

چندروز پیش صبح از خواب میخواستم بیدار شم نمیتونستم یه فشاری بهم وارد میشد بعد تو خواب میخواستم بگم اعوذ بالله من الشیطان رجیم نمیتونستم لبمو تکون بدم به زور یه بار اسم خدا رو اوردم بعد اعوذبالله گفتم اون لحظه انگار دو تا دستم از هم جدا شد بعد بیدار شدم

خیلی عجیب بود روز ۱۳ بدر شب کنار ی قبرستون موندیم میترسم از اون باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو خواب هوشیار بودم خواب دیدم زدیم به بجایی بعد مغزم خواست بیدار شم که نمی‌تونستم بشم و بجاش تو دنیای خواب بیدار شدم

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

تنها نخواب

اگر  گناه خاصی که چند ساله انجام میدیش،رو لطفاً ترکش کن((اگر خدای نکرده،دچارشی)

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹