2777
2789
عنوان

بازم نزاشتن جدا شم

809 بازدید | 22 پست

منم تصمیم گرفتم جلوی بقیه به شوهرم محبت کنم پشتش عصبیش کنم کتک بزنه وقتی زد برم بگم همش تقصیر شماهاس نذاشتین من جدا شم اون موقعس که همه مهریمم میگیرم.برینم تو مغز یکسال پیشم با این شوهر کردنم

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

چرا میخوای جدا بشی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا شوهر من عصبیه شکاکه تو خانواده من باید مثل سگ بزننت تا جدا شی

همسرم منم اینطور بود

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

همسرم منم اینطور بود

نزاشتن جدا شم بابام و خانوادم انقد گفتن گفتن خستم کردن ترجیح دادم برم خونه خودم راحترم

نزاشتن جدا شم بابام و خانوادم انقد گفتن گفتن خستم کردن ترجیح دادم برم خونه خودم راحترم

ولی من درستش کردم 

چطوری؟

اول ببین دلیل شکاکی اش چیه 

شوهرت دست بزن هم داره یا فقط شکاکه؟

یکبار تا الان دست بلند کرده که اونم بابام گفت یبار دیگه دستت بلند شه طلاقشو میگیرم.الان فقط شکاکه فعلا

حالا میان الان قانعت میکنن تو سیاست نداری و تو کانال فلان عضو شو تا مثل ما شوهرت تو مشتت بگیری 🚶🏻‍ ...

راس میگن سیاست ندارم.سیاست داشتم الان تو مشتم بود