2777
2789
عنوان

دخالت های مادرشوهرم بیاین توروخدا

405 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها خوبین من ازدواج دوممه همسرم از ازدواج اولش یه پسر داشت منم قبولش کردم بعد دو سه سال یه پسر اوردیم الان دو تا پسر داریم، قبلا از مادرشوهرم اینا دور بودیم ولی پارسال شوهرم گفت بریم طبقه بالای مادرشوهرم و فلان من راضی نبودم انقد گفت تا راضیم کرد ک نمیزارم مادرم دخالت کنه و فلان از وقتی اومدیم اینجا مادرشوهرم سر پسر اولم خیلی دخالت میکنه و دلسوزی بیجا میکنه قبلا خیلی بهم گیر میداد الان کم شده ولی دخالت هاش هست رسما من هیچکاره شدم برا تربیت بچه من یه ارث ازپدرم داشتم شوهرم گفت بفروشیم یا خونه بخریم یا رهن کنیم الان پول و تو حساب نگهداشته هی میگع میخام باهاش وام بگیرم میخام خونه بخرم و فلان هی امروز فردا میکنه ولی کاری نمیکنه منم خسته شدم از دخالتای مامانش مثلا امشب پسرم گوشی میخاست بازی کنه شوهرم گفت هر چی مامان بزرگ بگه مامان

بزرگش گفت نه گوشی ندین بهش و فلان ماهم ندادیم انقد این بچه لج کرد و گریه منم سرسخت وایستادم گفتم نمیشه برای چشات بده بعد دو دیقه گریه کرد فورا ازون پایین داد زد که بهش بدین و فلان شوهرمم حلقه به گوش مامانشه فورا گفت بیا بدم منم عصبی شدم گفتم یعنی چی ک یه دیقه میگی نده باز میگی بده فقط ب حرف مامانتی اونم گفت من نمیتونم گریه بچه رو ببینم و تو حساسی و فلان باهم دعوامون شد اونم رفت بیرون بچه ها من چیکار کنم اختیار بچه رو ندارم، بهش میگم ازینجا پاشیم میگع میخام خونه بخرم ولی پول کم دارم باید اینجا بمونیم تا بتونیم خونه بخریم اینم بگم ک ما داریم اجاره میدیم اینجا، حالا راهنمایم کنین چه رفتاری کنم 🥺🥺

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجاره میدین و رفتین کنار ننشپولتو چرا دادی شوهرت

خریت کردم قبول کردم بیایم اینجا، پول تو حساب خودمه ولی نه خونه رهن میکنه نه میخرع خسته شدم بخدا

وا فقط میخواستش اشک بچه رو دربیاره بعد؟

همون اول خودت میدادی بهش میگفتی نیم ساعت بیشتر بازی نمیکنی

یعنی چی هرچی مامانبزرگ بگه

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

یه موقع ادم ناچاره،به شوهرت بگو تا چه زمانی باید اینجا بمونیم،یه تایم بده نشد خب جایه دیگه اجاره بدید وقتی مادرش دخالت میکنه همیته ،شما هم زیاد رو دخالتهاش حساس نباش،میخواد احساس ریاست بکنه

خب وقتی اجاره میدین برین یجای دیگه اجراه کنین

چون رهن نمیدیم ولی اجاره میدیم اونم چهار پنج تومن😐😐مثلا داره زرنگی میکنه ما رهن ندادیم جلویم، میگم چ فرقی میکنه تو داری اجاره میدی دیگه اونم تو پایین شهر

وا فقط میخواستش اشک بچه رو دربیاره بعد؟همون اول خودت میدادی بهش میگفتی نیم ساعت بیشتر بازی نمیکنییعن ...

بچه یه جوری شده برا کوچیک ترین چیزی گریه میکنه، بهش میگم برای چی میگی هر چی مامان بزرگ بگه میگ من الکی گفتم ک گوشی ندم بهش ولی رسما داره منو هیچکاره نشون میده

چون رهن نمیدیم ولی اجاره میدیم اونم چهار پنج تومن😐😐مثلا داره زرنگی میکنه ما رهن ندادیم جلویم، میگم ...

ببین میتونه یه خونه ای رو اجاره کنه که رهن نده فقط پول اجاره ماه به ماه رو بده اینجوریم نیس که بگی نه اینطور موردی وجود نداره اگه بگرده صدرصد هست،ولی شوهر شما چون به حرف مادرشه فک نکنم از اینکارا کنه

یه موقع ادم ناچاره،به شوهرت بگو تا چه زمانی باید اینجا بمونیم،یه تایم بده نشد خب جایه دیگه اجاره بدی ...

قبلا میگفت قبل عید بعد شد بعد عید الان میگه دو سه ماه دیگع🤦‍♀️

داری اجاره میدی دخالتم میکنه تو زندگیتآرامشتم ازت گرفته خب چکاریه ا‌نجابمونیجابجاشین حالاتا خونه میخ ...

اره بخدا هر چی به شوهرم میگم میگع یع کاری میکنم و هیچ کاری نمیکنه

الان به بچه خودت گیر میده یا اون بچه ناتنی اگه به بچه ناتنیت گیر میده چرا به ط بربخوره عزیزم اونم گن ...

بابا گیر میده ک میگع تو بچه رو زدی، تو بهش غذا نمیدی تو فلانی ازین گیرا منظورمه