2777
2789
عنوان

خانم های کرمانی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 42 پست
تنها هستی؟ شب رانندگی نکن چون ماشین های سوخت بر زیادن من همیشه با همسرم میام و یا اتوبوس ولی یکی از ...

من قزوینم. با قطار یا هواپیما میام کرمان . بعدش باید با یه تاکسی ، اتوبوسی برم اونجا. 

از پرواز می ترسم احتمالا با قطار بیام. راه آهن اونجا راحت ماشین و اتوبوس پیدا میشه ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرمان که رسیدی اسنپ بگیر 

برا قلعه گنج فقط یه اتوبوس هست در طول روز فک کنم ساعت ۱۱باشه که ساعتهای ۶ عصر می‌رسی قلعه گنج 

اگه هم با اتوبوس نیایی اذیت میشی 

چون باید از کرمان ماشین بگیری برا جیرفت بعد کهنوج و بعد قلعه گنج 

از کرمان سواری مستقیم به قلعه گنج نیست 

من هنوز روزم رو مشخص نکردم. باید یه کم کارهام رو سر و سامان بدم بعد برنامه ریزی کنم بیام

به امید خدا نگران نباش 

انشاالله که کارت درست بشه 

مردم خوبی داره اینجا فقط از لحاظ پوشش با بقیه جاها فرق. داره لباس محلی میپوشن من که چیز بدی.ندیدم این چند سال 

به امید خدا نگران نباش انشاالله که کارت درست بشه مردم خوبی داره اینجا فقط از لحاظ پوشش با بقیه جاها ...

ممنون عزیزم. شنیدم که خیلی گرمه. باید چند دست لباس خنک بیارم. بلیز و شلوار بپوشم 

شهرشون مذهبیه؟ 

من از دوستم بچه کرمونه پرسیدم؛می‌گه تو کرمون هتل خوب نزدیک دادسرا هست به جای یکی چند تا داره.برای قلعه گنج پرسیدی ۴۰۰ ک‌م دوره از کرمون.

راستی می‌گه قلعه گنج از تهران که میری اول می‌رسی کرمون پس جیرفت پس از ۹۰ ک‌م قلعه گنج میشه؛بعد شما تهرانی؟

گر چه تر و خشک رو روا نیست با يه آتیش سوزوند اما یکی از اون مردم او‌‌ن‌جا ۱۵۰ میلیون تومن به یکی از دوستانمون بده‌کار بود به بدبختی ۱۰۰ میلیونش رو گرفتم.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

من از دوستم بچه کرمونه پرسیدم؛می‌گه تو کرمون هتل خوب نزدیک دادسرا هست به جای یکی چند تا داره.برای قل ...

مرسی ممنونم. ولی من میخوام هتل هم توی قلعه گنج بگیرم. 

سخته ۴۰۰ کیلومتر هر روز برم و برگردم تا قلعه گنج...