2821
2789
عنوان

دیگه وقتشه

79 بازدید | 8 پست

قراره به امید خدا تا حدود ده روز دیگه نینیم بیاد🫠👶🏻، دکتر تشخیص سزارین داده برام

عزیزان اگه تجربه ای دارین که به من کمک کنه سزارینم بی دردسر و راحت باشه بگین🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط بعد از عمل تکون نخور صحبتم نکن که مثل من از سردردای وحشتناک بیچاره نشی نسکافه زیاد بخور که اثربی ...

تا چند ساعت نباید تکون خورد؟ در چه حد تکون نخوریم؟ 

من به قهوه آلرژی دارم🥲

تا چند ساعت نباید تکون خورد؟ در چه حد تکون نخوریم؟ من به قهوه آلرژی دارم🥲

حداقل سه چهارساعت.من تکون خوردم حرفم زدم ببین سردردی گرفتمممم که زمینو گازمیزدم از درد ببخشید ولی با باسن خودمو میکشیدم رو زمین که برم زیر دوش اب داغ نمیتونستم پاشم انگار یکی مته میکرد توسرم اخر یه دگزا زدم خوب شدم ولی درکل سزارین خیلییی راحت تر وبهتراز طبیعیه من تجربه جفتشو داشتم

زندگی فارق از معنی...

حداقل سه چهارساعت.من تکون خوردم حرفم زدم ببین سردردی گرفتمممم که زمینو گازمیزدم از درد ببخشید ولی با ...

اگه یه وقتی بخوام برم سرویس باید چکار کنم

من شنیدم میگن هشت ساعت نباید تکون خورد، مگه میشه آخه

بعدش بچه شیر نمیخواد؟ 

اگه یه وقتی بخوام برم سرویس باید چکار کنممن شنیدم میگن هشت ساعت نباید تکون خورد، مگه میشه آخهبعدش بچ ...

باید خیلییی اروم بری بیای بچه رو هم باید بخوابی بزارن روسینت شیرش بدی سعی کن تامیتونی اهسته و کممم حرکت کنی

زندگی فارق از معنی...

باید خیلییی اروم بری بیای بچه رو هم باید بخوابی بزارن روسینت شیرش بدی سعی کن تامیتونی اهسته و کممم ح ...

روز قبل عمل چکار باید کرد

ضمنا من دو ماه آخر گوارشم بدجوری به هم ریخته