2777
2789

من برای دختر شدن جنسیت یه سری کارا انجام دادم چون عاشق دخترم و تمام بچه های خانواده ی شوهرم و فامیلشون پسرن و احتمال می‌دادم بچه ی منم پسر بشه چون اونا انگار کلا بوی میکر هستن ؛ هرچند دیگه بعد از بارداری برام فرقی نداشت و فقط به سلامتیش فکر می کردم🥰😍اما قبل از اقدام دلم می خواست دفتردار بشم🥰

حالا یه سری از کارایی که کردم رو می‌گم هر چند بازم می‌گم تهش همه چی دست خداست

اول باید روز تخمک گذاری رو پیدا کنی که مهم ترینشه

۴۸ ساعت قبل از تخمک گذاری رابطه داشته باشی 

یعنی مثلا اگر ۱۴ ام روز تخمک گذاریته 

روزهای ۱۰-۱۱-۱۲ رابطه داشته باشی 

ولی روز قبل تخمک گذاری و خود تخمک گذاری یا رابطه نداشته باشی

از دوماه قبل از اقدام لبنیات زیاد مصرف کردم

شیر ماست دوغ به وفور…

ماهی و میگو و سبزیجات 

مکمل کلسیم و منیزیم بالا

رژیم غذایی هم کم نمک باشه و فست فود و چرب و چیلی نخوری

بهتره پوزیشن های دخترزایی زیاد عمیق نباشن

من بچم پسره یه سره شیرو دوع میخوردم با آب پرتقال.کلا ویارم به اینا بود🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من ارزوم بوی بی بی اس

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

من بچم پسره یه سره شیرو دوع میخوردم با آب پرتقال.کلا ویارم به اینا بود🤣

قبل لقاح مهمه ن ویار 

اون ک تعیین کننده نی

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

من کل کارای دختر دار شدنو انجام دادم .دو قلوهام پسر شدن که نموندن ۷ ماه زایمان زودرس شدن.بعدش پسرم که الان ۷ سالشه هم با مقدمات دختر دار شدن باردار صدم😂

این یکی هم‌پسره .لعنت به این بوی میکری☻😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

من کاری نکردم

هنوز ک هنوزه مامانم میگه اشتباه شده تو بچت پسره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

قبل لقاح مهمه ن ویار اون ک تعیین کننده نی

منظورم ویار واقعی نبود کلا تو زندگیم وبارم به شیر و ماست و دوغه.قبل ازدواجمم قوت غاابم بود.همه میگفتن دخترمیاری.

حالا شانسیه دیگه.قسمت هر چی باشه همون میشه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

این کارو کردم ولی بچه پسره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من ی پسر دارم و دلم نمی‌خواد فعلا بچه داشته باشم دیشب رابطم پرخطر 😂😂😂😂بودچیکار کنم امیدوارم بچه ...

علامت danjer رو قبلش نصب نکردی مگه😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
دفتر زایی هم مگه داریم

اره تازه کتاب زاییم هست

بعضیام خودکار میزان

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن