بحث اگه مدرکه ، که خب یسری چیزا با مدرک به دست نمیاد
اگه درسو ادامه ندادید دلیلتون چی بوده؟
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊
هرچقدر بدون درس موفق باشی یجا اون کمبوده حس میشه،دو و اطرافم خیلیا رو دیدم ترک تحصیل کردن و پشیمونن..چه موفق چه ناموفق اون سطح و جایگاهی که آدم با درس خوندن بدست میاره زمین تا آسمون فرق داره با افرادی که حتی پولدار تر و موفق تر هستن،شخصا با جمله درس که آینده نمیشه مخالفم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊
من ادامه ندادم اصلا پشیمون نیستم الان پول تو هنره نه تو درسدوس نداشتم درس رو بخاطر همین ادامه ندادم
دقیقا منم الان همینجورم و دلم نمیتواد درس رو ادامه بدم چون بازدهی درامد زایی خیلی بیشتر از هنره
منم ادامه ندادم و پشیمون نیستم درس خوندن تو ایران اصلا فایده نداره دیدم که میگم.....
برای مهاجرت و این چیزا خوبه
ولی برای ادامه تو خود ایران باید یه هنری چیزیم درکنارش ادامه بدی که تو اکثر مواقع اگر زرنگ باشی همون هنره جواب دهیش بیشتره
بهرحال کسب علم چیز خوبیه ،هم پرستیژ داره ،هم سوادت بالا میره ،هم خیلی رو طرز حرف زدن وغیره تاثیر داره من اصلا مشکل مالی ندارم واسه همین قسمت درامدیش برام مهم نیست