2777
2789
عنوان

منِ نوجوون و اتفاق بچگی

88 بازدید | 7 پست

سلام خانوما.. مثل خواهر بزرگتر راهنماییم کنید

هنوز از ۵ سال کوچیکتر بودم که یکی از بوی های فامیل با من بازی ای کرد...  عذر میخوام ولی  دید و دست زد

من اون موقع بچه بودم چی میفهمیدم😭🥲؟

بچگیمو ازم گرفت:))از اون موقع به بعد ذهنمو درگیر کرد 

حس حقارت میکنم وقتی فکر میکنم 

این  بار بهم شماره داد و گفت عکس قدی بفرس من برخورد کردم اونم سریع خودشو جمع کرد.. بعدس چند روز بهم گفت یادته بچگیرو؟ بیا یه بار دیه اون کارو انجام بدیم

الان که میبینمش حالم یه جوری میشه

یه حسی میگه دوسش دارم یه حسی کفر میگه و تنفر داره..

چند ماهه موتور خریده... روز ۱۳ به در  اومد و سریع از کنارمون رد شد یعنی ما و فامیل ها رو ندید بعدش اون پدر مادرش لومدن سلاملیک حردن ... چند دقیقه بعد اون اومد گفت اومدم سلام کنم مامان بابا گفتن اینجایید

با موتور و هندزفری گذاشته بود گوشش یه حالتی که مه میخواس مخ بزنه😑

هیچ دیگه اون روزه ۲۰ بار بیشتر در عرض چهار سه ساعت از دور و برمون رد شد

در کل چه کنم باهاش؟ برداشتتون چیه؟

واقعا حالم بده هر موقع میبینتم میگه میخنده شوخی میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچگی چیکار کرده؟ ولش کن محلش اصلا نده. اگه باز گفت بگو بچه بودم چیزی بلد نبودم. اگه واقعا دوست داره ...

آره درسته

محلش نمیزارم اما اون زیر زیر نگاهم میکنه

حس بدی دارم واقعا