2777
2789
عنوان

ازدواج مهران مدیری

| مشاهده متن کامل بحث + 23026 بازدید | 327 پست
نه اتفاقا ولی از حرفی که از سر نفرت باشه و منطق پشتش نباشه بدم میاد،یجوری حرف میزنید انگار دختررو با ...

چراباید ازمدیری متنفرباشم مگه من زنش بودم؟😐😂

حالت خوشه؟

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدمردی مثل این که کل سال های بی پولی و معمولی بودن رو بپاش باشی بعدکه مشهور و پولدارشد بندازتت دور ...

الهی عزیزم هیچ عکسی ازشون نیست

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چراباید ازمدیری متنفرباشم مگه من زنش بودم؟😐😂حالت خوشه؟

نکته جالب همینه که هیچ ربطی بهت نداره ولی سوزش ازدواجش به تو رسیده 😂

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
چندسال دیگه یه بچه ده ساله رو می‌کنن میگن سلامممممممممم این بچمونه😂قیافه ماها اون لحظه:😐😐😱😱

وای واقعا هم همینه اوجی😂

اینا سفت‌تر از اینن که اعلام کنن😒😂

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
بعدمردی مثل این که کل سال های بی پولی و معمولی بودن رو بپاش باشی بعدکه مشهور و پولدارشد بندازتت دور ...

شجریان پدر،شاملو،کیارستمی همه از زن اول جدا شدند و بجز آخری بقیه با زنی جوان تر ازدواج کردند 

خیلی سخته تماشای نابودی عشق و عاشقی همسر برای کسی غیر خودت

نکته جالب همینه که هیچ ربطی بهت نداره ولی سوزش ازدواجش به تو رسیده 😂

بابا بیا برو عزیزم،تابلوعه که یه تینیجر فن پیجی😂

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
چه درگیر نفسی اخه،فک میکنید مدیری نمیتونست بره دختر۱۸ ساله بگیره 😐رفته زنه۴۰ ساله گرفته یجور قضاوت ...

بحث ما سن نیست. بحث ما یه چیز دیگست شما کلا پرتاب از موضوع هستی. مااولا در مورد حرف و عمل افراد حرف می زنیم. ثانیا در مورد پختگی و خام بودن. این حرکات و که اینا انجام می دن هنوز تو 12 سالگی هوشیاری شون مونده. انسان پخته دنبال این کارای نمی ره از جسم و جنس فراتر می ره. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

جمله ام ضرب المثل یا به عبارتی کنایه بود فکر کردم به ادعاهای ایشون و شعارهایی که مدام تکرار کرده

انفاقا مدیری تو بحث عشق و ازدواج هیچوقت ادعایی نداشته و همیشه عاشق شدنای متعددش سوژه دورهمی بود

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
ادم حسابیه و انتخابش برای ازدواج هیچ خللی تو شخصیتش وارد نکرده و در اصل اصلا به من و شما مربوط نمیشه ...

چطور خلل وارد نمیکنه همین شهاب حسینی از چشم افتاد بع خاطر رها کردن همسر اول جوانش ....مدیری گفته بود تند تند عاشق میشع ولی اون حرف از عشق های بچه گی بوده و گرنه روی انتن نمیتونه از وجه بدش بگه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻