2777
2789
عنوان

ازدواج مهران مدیری

| مشاهده متن کامل بحث + 23017 بازدید | 327 پست
خیلی وقت بود دوست بودن من چند سال پیش عکسشون تو لندن رو دیدم

که اینطور 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردک نگوووووووووو به بچه😂😭😭باور کن بچه هم دارن، ب ما نمیگنببین کی گفتم😂😂

حقشه😎😂😂

وایی راست میگیا

اون ریلزهای اینستا که درباره رابطشون میذارن و مامان و بابای هوت لایک میکنن😂قشنگ لو میدن

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
ادم حسابیه و انتخابش برای ازدواج هیچ خللی تو شخصیتش وارد نکرده و در اصل اصلا به من و شما مربوط نمیشه ...

فنشی؟😂اخه این حجم بی منطق بودن عادی نیست 

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
نه توروخدا بره ۱۸ سال بگیرهطرف همسن بچشه

طرف بچه ۱۰ ساله نیست که با زور بشونن پای سفره عقد که شماها زبونش شدید😂

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
حقشه😎😂😂وایی راست میگیااون ریلزهای اینستا که درباره رابطشون میذارن و مامان و بابای هوت لایک میکنن� ...

دیدم آره بابا مامانش لایک میکنن😂😂😂😂

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱

خواهش میکنم ممنون شکر خدا خوبم راسته که مهران مدیری از سال 98 با این خانم ازدواج کرده؟ چرا خبرش حالا ...

من پیج خانمه رو خیلی وقته چک میکنم همیشه از مهران مدیری پست میذاشت

قبلا هم میگفتن اینا با همن 

حالا الانم دوباره چون براش پست گذاشته افتادن سر زبونا وگرنه که خیلی وقته دوستن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

والا خوشگله دیگه چی می خواددرسته عمل نداره ولی چهرش خوبه شما به کی میگی خوشگل؟

والا ب نظر من اصلا خوشگل نیست

خب وقتی میتونه گزینه های بهتری داشته باشه ار لحاظ طاهر پس مسئله فقط نفس نیست

جالبه که امثال همین مدیری به مردم درس اخلاق میدادن و ازحقوق زن دفاع میکردن:)مظلوم زن اولش

بع خدا قلبم گرفت 

به نظرم هر کسی باید خودش معلم خود  ش نه این پاپتی های دوزاریی هوسباز 

جالبع بع رامبد جوان می گفت تو دعوا با همسرم میرم بیرون تا دعوا کش نیاد تو دعوایی هستی بع همین خاطر هست که چند تا ازدواج ناموفق داشتی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
یه عمر با یه مرد زندگی کنی وقتی پا به سن بذاری ازت سیر شه و از چشمت بیفته،خیلی درد داره و بره با زنی ...

بعدمردی مثل این که کل سال های بی پولی و معمولی بودن رو بپاش باشی بعدکه مشهور و پولدارشد بندازتت دور ،شعرهای خانم اولشو توپیجش بخون ،خیلی مظلومه:)

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
من پیج خانمه رو خیلی وقته چک میکنم همیشه از مهران مدیری پست میذاشتقبلا هم میگفتن اینا با همن حالا ال ...

عجب.

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
فنشی؟😂اخه این حجم بی منطق بودن عادی نیست

نه اتفاقا ولی از حرفی که از سر نفرت باشه و منطق پشتش نباشه بدم میاد،یجوری حرف میزنید انگار دختررو با زور گرفته

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
حقشه😎😂😂وایی راست میگیااون ریلزهای اینستا که درباره رابطشون میذارن و مامان و بابای هوت لایک میکنن� ...

چندسال دیگه یه بچه ده ساله رو می‌کنن میگن سلامممممممممم این بچمونه😂

قیافه ماها اون لحظه:😐😐😱😱

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.