2777
2789
عنوان

دستبند طلامو گم كردم 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاسفانه...

دستبند منم گم شد بعد چند روز پیدا شد برای من افتاده بود پشت پشتی و بهش چسبیده بود ! البته قضیه برا ۲۰ سال پیشه " میخوام بگم تو خونه باشه پیدا میشه تو لباسی رختخوابی جایی افتاده خوب بگرد

دستبند منم گم شد بعد چند روز پیدا شد برای من افتاده بود پشت پشتی و بهش چسبیده بود ! البته قضیه برا ۲ ...

والا چيزي كه به ذهنم مياد اينه كه تو خونه گم كردم!

ولي الله اعلم...

چيز کوچيکيم نيس آخه بگم گير كرده به يه جايي...

دوماه گذشت و همچنان منتظرم يه روز سورپرايز شم و از جاييكه فكرشو نميكردم پيداش كنم...

وایی من دوسال مچ بند هوشمندم گم بود همه خونه رو زیر و رو کردم. خونه تکونی کردم پیدا نشد .اخرش لای در ...

خداروشكر تهش پيداش كردي 

من واقعا دیگه بي خيال گشتن شدم!

دوماه گذشت و همچنان منتظرم يه روز سورپرايز شم و از جاييكه فكرشو نميكردم پيداش كنم... 🥲

از همسرت بپرس شاید فروخته

پرسیدم ازش گفت خبر ندارم

اتفاقا آخه خودشم يه مقدار طلا داشت همون روز برده بود بفروشه

بعضي وقتا به ذهنم مياد نكنه شيطون گولش زده دستبند منم قاطي طلاهاش كرده فروخته... باز الله اعلم

اخی😔شاید به لباست گیر کرده بردی با خودت بیرون تو ماشینی چیزی افتاده شایدم تو کشو و اینا افتاده

دیگه تنها حالتي كه فكر ميكنم دیگه هیچوقت پيدا نميشه اينه كه گير كرده باشه به لباسم بعد بيرون از خونه بيفته

خداروشكر تهش پيداش كردي من واقعا دیگه بي خيال گشتن شدم!دوماه گذشت و همچنان منتظرم يه روز سورپرايز شم ...

سوره توبه آیه ۱۰۸

تقریبا وسط آیه این دو کلمه رو میبینی <فیه فیه> 

گمشده ت رو روی کاغذ بنویس بچسبون روی این دو کلمه

ان شاءالله پیدا میشه