2777
2789
عنوان

دستبند طلامو گم كردم 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 58 پست

من یک بار رفتم بیرون ،وسط راه یادم افتاد دستبندم نیست.. فکر کردم از دستم افتاده..وای یعنی توی راه تا برگشتم خونه داشتم سکته میکردم ،رسیدم خونه تو کمد بود .وای که چه ذوقی کردم و از خوشحالی گریه.. 

امیدوارم مال تو پیدا بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یجایی شریع تو کشو انداخته بودم.عزیزم ۵ مرتبه سوره نصر( اذا جا.. )نیت کن چهار تاشو بخون پیدا شد ی ...

از دیروز همه ش دنبال ذكر و دعا و ... هستم

حتما انجام ميدم

دعا كنيد پيداش كنم 😭

بدجور به هم ريختم

یادته که دستبندتم دراوردی؟کسی نیومده خونتون؟تجربه گم کردن طلا تو خونه داشتم ولی پیدا نشدهایشالا واسه ...

آره يادمه كه درآوردم و ساعت رو انداختم جاش 

از يه طرف دلم حوشه تو خونه گم كردم ان شاءالله پیدا ميشه

از يه طرف هم همه جارو گشتم میگم دا كجا ميخواد باشه

ببین من یه تجربه ک دارم اینهکشو های زیر میز ارایشم همه لباسنطلا گزاشتم رو میز ارایشم کشو باز بوده اف ...

اتفاقا بع همينم فكر كردم برا همين كشوهاي دیگه ميز رو هم ريختم بيرون نگاه كردم

ولي نبوددد

اصلا همه جارووو گشتم انگار آب شده رفته توي زمينآخه چيز کوچيكيم نيس بگم به چشم نميخوره

ایشالا پیدا میشه من یکی از لنگه های گوشواره ام تو خونه گم شده بود نا امید شده بودم ولی پیداش کردم

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹