2777
2789
عنوان

دستبند طلامو گم كردم 🥹

906 بازدید | 58 پست

12م مراسم دعوت بودیم دستم كرده بودم همينجور دستم بود بعد شنبه كه میخواستم برم سركار يه لحظه فكر كردم گفتم بزار درش بزارم يه وقت ميفته از دستم!

دستبند رو باز كردم اينجاشو قشنگ يادمه انگشتر ستش  رو هم درآوردم حتي اون لحظه به اين فكر كردم انگشتر چه کیپه به دستم!!

بعد ساعتمو انگشتر نشونمو دست كردم و رفتم...

شب كه رفتم سر ميز آرامشم ديدم نيست

انگشتر اونجا تو جعبه س ولي دستبند نيست 😭

تا حالا همچین تجربه اي داشتين؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یجایی شریع تو کشو انداخته بودم.

عزیزم ۵ مرتبه سوره نصر( اذا جا.. )نیت کن چهار تاشو بخون پیدا شد یکی دیگه بخون وقتی داری میخونی بگرد دنبالش ان شاالله پیدا میشه  و میای میگی بهم.

اره گوشوارهامو برداشتم گوشم کنم داشتم میرفتم بیرون رومیز گوشواره ودستمال بود دستمال روخاستم بندازم اشغالی همراهش گوشواره هم انداختم نفهمیدم گفتم بزار حالا که میرم اشغلارم برم بندازم تو سطل سر کوچه .😒😒😒

تو عمرم اشغال در حیاط نزاشتم نمیدونم اونموقع فازم چی بود بعد دوروز هر چی گشتم نبود یادم اومد حتما همون موقع انداختم تو سطل 

ببین من یه تجربه ک دارم اینه

کشو های زیر میز ارایشم همه لباسن

طلا گزاشتم رو میز ارایشم کشو باز بوده افتاده تو لباسا

دیگ نفهمیدم هی لباس گزاشتم روش

یه روز یه لباسو برداشتم باز کردم دیدم عه گوشوارم از توش افتاد

تازه از این میخی کوچیکا بود

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ