2777
2789
عنوان

بنظرتون خوب گفتم یا بچگی کردم

114 بازدید | 16 پست

من دختر کوچیک بابام هستم شش تا عمو دارم ک از بچگی خیلی دوستم داشتن شش تا هم دختر عمو همسن خودم دارم ک همگی با هم به فاصله ی دو سه سال ازدواج کردیم

عمو هام همه دختر عمو هامو پا گشا کرده بودن به غیر از من حالا به خاطره مریضی بابام همه دور هم جمع شدیم یهو یکی از عمو هام درباره زنداییم حرف می‌زد اون یکی گفت حرفشو نزنین مایسا ناراحت میشه منم گفتم من ن زندایی دارم ن زنعمو اونم گفت ما هم دختر برادر نداریم منم گفتم چه خوب

حالا لازم نبود تو چنین موقعیتی تنش ایجاد کنی

مریضی بابات چی بود

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دختر عموم میگه چرا گفتی اونا بخاطره بابات جمع شدن بابام الان بیمارستان میخوان قلبشو عمل کنن ریس ...

البته باید درک کنن تو شرایط سختی هستی 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

شاید بعضیا بگن بچگی کردی ولی من میگم‌خوب گفتی بدم میاد فرق میزارن

بخدا خیلی دلم شکسته اصلا دوس ندارم ببینمشون 

قبلا وقتی میومدن خونمون از یک هفته قبل ذوق داشتم ولی الان وقتی میبینمشون حالم خراب میشه

بخدا خیلی دلم شکسته اصلا دوس ندارم ببینمشون قبلا وقتی میومدن خونمون از یک هفته قبل ذوق داشتم ولی الا ...

من درک میکنم خواهرم ازدواج کرد همش منتظر بودیم یکی دعوتش کنه نه بخاطر غذا فلان اول اینکه ماهمه رو دعوت میکنیم همم خوب زشته جلو‌داماد

حالا چرا یهو اینجوری گفتی مگه اختلاف شدیدی بینتونه؟

شدید ن ولی فرق زیاد میزارن حتی واسه عید همه ی عمو ها مهمونی دادن ولی بهم نگفتن همه دختر عمو هام دعوت بودن آخه منم کاری نکردم بگم بد کردم واسشون 

من درک میکنم خواهرم ازدواج کرد همش منتظر بودیم یکی دعوتش کنه نه بخاطر غذا فلان اول اینکه ماهمه رو دع ...

فامیل های شوهرم همشون دعوت کردن حتی دختر عمو پسر عمو دختر خاله و پسر خاله

بنظرم خوب گفتی... راستش با کسایی که برات ارزش قائل نمیشن باید همینجوری رفتار کرد.

منم یه سال دیدم عمه هام و عموهام خونه همه میرن واسه عید ولی خونه من نیومدن با اینکه بهترین احترام رو میذارم... بعد گفتم من باهاتون قهرم  عمه ام هم سریع گفت قهرباش. اصلا علتش رو‌نپرسید... از اونموقع سالها میگذره و من دیگه خونشون نرفتم. امسال خودشون با بچه هاشون اومدن و من بهترین احترام و پذیرایی رو کردم.  ولی هنوزم ازشون دلخورم هم از فرق گذاشتنش و هم از بی اعتنایی