2777
2789
عنوان

چیه این خانواده ی ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 32 پست
خیلی ربط داشت.میدونی چیه ماها خودمون هنوز مادرنشدیم . پدر مادرا همشون دوس دارن بچه هاشون خیلی پیشرفت ...

خیلی دلیل مسخره ایه 

خب مگه ما خودمون دوست نداریم پیشرفت کنیم 

چون دوست دارن ما موفق باشیم باید هر طور میخوان مارو سرکوب کنن ؟!؟ 

نمیشه که عزیز 

خیلی دلیل مسخره ایه خب مگه ما خودمون دوست نداریم پیشرفت کنیم چون دوست دارن ما موفق باشیم باید هر طور ...

من شما رو هم درک میکنم اما دیگه اینا هم پدر مادرن کاریش نمیشه کرد یعنی فکرمیکنن بچه ای اگه هی بهت بگن کنکور بده گوش میکنی . هروقت بهت گفتن خودتو بزن بیخیالی

من فقط میدونم ادم نباید بخاطر هر چیزی و اتفاقی حرص جوش بخوره اعصاب که بهم بریزه کار ادم تمومه

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.