2777
2789
عنوان

چیه این خانواده ی ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 32 پست
تو از کجا میدونی منظورشون این بود حالا فرضا هم گفته باشن مگه چیه مگه گفتن خان مرده😐 قدر پدر مادرتو ...

اره راست میگی 

منظورشون این بود بره سر کنکور کیک و آبمیوه بخوره😐😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرمن هست و لطفا بهش احترام بزار عزیز 

خانواده ایرانی ؟ قرار نیست برای ایرادات خودتون دنبال مقصر باشید الان ایرانی بودن چه ربطی داره؟ هر خوانواده ایرانی همچین نیست این مشکل خوانواده شماست که موفق شدن رو در پزشکی میبینن و فعلا به اون حد از سواد نرسیدن که بفهمن پزشکی شغلی نیست که همه بچه هاشون وارد اون حرفه بشن تا موفق بشن 

رشته های مهمتر و همچین پول سازترین دیگه ای هست که خیلی از پزشکی بهترن 

شما باید به نوبه خودتون این موضوع رو ثابت کنید 

میشه اهمیت نداد پدر و مادرمن

هرجور عشقته زندگی کن 

حتی اگ پدرمادرم باشن باید همینجور ک هستی تورو بخان 

حمایتت کنن 

پشتت باشن 

توذوقت نزنن 

نا امیدت نکن 

اگ میخای دکتر شی که برا بقیه عزیز باشی همون درس نخونی خیلی بهتره ولی اگ برا علاقه خودته اره ادامه بده دوباره کنکور بده

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

اره راست میگی منظورشون این بود بره سر کنکور کیک و آبمیوه بخوره😐😐😐😐

حالا شما چرا اتیشی شدی😅 بابا مگه چیه بخدا دنیا دوروزه ادم فقط شادباشه و سلامت 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

تو از کجا میدونی منظورشون این بود حالا فرضا هم گفته باشن مگه چیه مگه گفتن خان مرده😐 قدر پدر مادرتو ...

منظورشون چی بوده دقیقا ؟😒

چه ربطی داشت الان این حرف شما 

ما قدردان زحماتشون بودم همیشه و هستم تا آخر عمرم ولی کاش مادرپدرا هم یاد بگیرن بچه ها هم حق زندگی دارن 

تحملش واقعا سخته واقعا یعنی دوران ثبت نام کنکور میشه ها خون به دل من میکنن

منم 

شاید باورت نشه 

منم مجبور کردن 

الان از استرس کنکور کچل دارم میشم 

زهرماری رشته ای که میخوام نه مشخص هست چه نمره‌ای، تراز و رتبه و ... ای میخواد هر سال عوض میشه و واسه همه با هم دیگه فرق داره 

کاملا دراومدن توش شانسی موندم چجوری به اینا بفهمونم تقصیر من نیست 🥺😭

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

یادت باشه که خودت مهمی نه بقیه...خودت باید حس خوبی به خودت داشته باشی نه بقیه...دوستم پزشکی میخونه ا ...

درست میگی 

بازم میگم شرایط من بد نیست 

خداروشکر سر کارم دستم تو جیب خودمه

به خدا تو حرفه ای که هستم سرم قسم میخورن  

مستقلم ولی این حرفاشون واقعا عین یه چاقو فرو میره به قلب آدم 

منظورشون چی بوده دقیقا ؟😒چه ربطی داشت الان این حرف شما ما قدردان زحماتشون بودم همیشه و هستم تا آخر ...

خیلی ربط داشت.میدونی چیه ماها خودمون هنوز مادرنشدیم . پدر مادرا همشون دوس دارن بچه هاشون خیلی پیشرفت کنن. اگر هم بهت میگن دوس دارن بیشتر پیشرفت کنی از دستشون عصبی ناراحت نباش 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

نظرمن هست و لطفا بهش احترام بزار عزیز خانواده ایرانی ؟ قرار نیست برای ایرادات خودتون دنبال مقصر باشی ...

عزیزم متوجه منظورت شدم ولی کاش شما هم متوجه منظور من میشدی 😊 موفق باشی