2777
2789
عنوان

چیه این خانواده ی ایرانی

263 بازدید | 32 پست

فکر کن کنکور دادی لیسانستو  اونم دوتا گرفتی 

اوضاعت اوکیه  دانشگاه خوب درس خوندی 

مشغول کار 

باید بری کنکور ارشد بدی . ولی تو چشمت نگاه میکنن میگن ثبت نام کنکور تا فردا وقت داره  بیا برو دوباره کنکور بده !

میگم چرا ؟ میگه همینجوری

در واقع روشون نشد بگن تو قرار بود دکتر بشی چیز دیگه شدی 

من الان دردمو به کی بگم 

حالم از خودم بهم خورد 

من الان یه آدم موفقم ولی اینو نمیبینن 

خسته شدم واقعا 

خدایا ارامش بده بهم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابد به آرزوهاشون برسن نمیدونم کی قراره آرزوهای مارو برآورده کنن واقعا خسته شدم

تو خودت مهمی و هدفات ،دنیا نیومدی که آرزوهای اونا رو برطرف کنی برا خودت زندگی کن

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

اهمیت نده 

شما موفقی 

اگه خودت دوست داری برو کنکور مجدد بده وگرنه عمرتو تلف نکن

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

تو از کجا میدونی منظورشون این بود حالا فرضا هم گفته باشن مگه چیه مگه گفتن خان مرده😐 

قدر پدر مادرتو بدون. خداروشکر کن . هیچ ادمی بی مشکل نیس تو اگه جای اونایی که منتظر یه قطره خونن تا زنده بمونن چی میگی.بلندپروزای خوبه اما یه حدی هم داره

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یادت باشه که خودت مهمی نه بقیه...خودت باید حس خوبی به خودت داشته باشی نه بقیه...دوستم پزشکی میخونه الان خودش حالش خوب نیس فشار روشه چون علاقه ای هم نداره بدتره..ولی به جاش خانوادش خیلییییییی حالشون خوبه و به قول خودشون خانوم دکتر دارن...خب بنظرت این زندگی فایده ای داره؟اینکه ادم خودشو داغون کنه به قیمت پز دادن و حس خوب بقیه؟ مهم اینه که موفق باشی و حالت شاد باشه حالا هر رشته ای که میخواد باشه!

عزيزم اصلا برات مهم نباشهمهم اينه كه خودت ميفهمي موفقي. وقتي ميبيني خانوادت ازت راضي نيستن تو هم برا ...

ممنونم عزیزم 

میدونی چقدر این حرفا تاثیر میذاره رو روحیه آدم 

واقعا دلم میخواد با ۲۴ سال سن بشینم گریه کنم