یه ماهه بینیم رو عمل کردم امروز اولین روزی بود که بعد عمل رفتم دانشگاه. وسط تبریکها و تعریفهای همکلاسیهام، استاد ورزشمون خیلی ناراحتم کرد. ما این ترم ورزش داریم و والیبال کار میکنیم و من از دکترم گواهی گرفته بودم که یه چند ماهی ورزش سنگین نکنم. دکترم گواهی رو برای ۶ ماه نوشته بود ولی من میخواستم خودم تا دو ماه اگه استادمون اجازه بده خیلی تمرینها رو شرکت نکنم. اول کلاس رفتم گواهی رو بدم به استاد، همین که منو دید گفت گواهی و برگه قبول نمیکنم مگه تو نمیدونستی درس عملی داری چرا الآن عمل کردی و از این حرفها. حالا من اصلا یه کلمه هم حرف نزده بودم. یادمه اولین جلسه گفته بود هر کس بخواد میتونه جای والیبال بدمينتون کار کنه. گفتم خب من بدمينتون کار میکنم، فقط حرفش این بود که چرا الآن عمل کردی. 😂 الآن عمل کردم چون نمیتونستم پیشبینی کنم تابستون چی قراره پیش بیاد! انگار من تنهایی قرار بود برم عمل کنم و برگردم خونه! خلاصه اینکه کلی باهاش حرف زدم آخر کلاس رفتم دوباره پرسیدم یعنی واقعا برم حذف کنم؟ گفت فعلا صبر کن ببینم چی میشه. چیزی که ناراحتم کرده اینه که میتونست همکاری کنه و خیلی ساده این قضیه رو حل کنه اما انتخاب کرد که اذیتم کنه. ورزش یه واحده حذف کردنش خیلی مهم نیست بالآخره یه جایی اون وسطها برش میداشتم، حتی حاضر بودم فقط یه ۱۰ بهم بده که پاس شم، اما اون انتخاب کرد که ناراحتم کنه. 🙂
یادمه زمان کرونا که دانشگاه ها تعطیل بود من فاصله شهرخودم با محل دانشگاهم ۶۰۰ کیلومتر بود.استاد ورزش پاشو کرد تو یه کفش که الا و بلا باید بیای امتحان عملی بدی🤐به چه بدبختی امدم بخاطر یه امتحان اخرم ۱۸ داد بهم😑🤐همه استادا همون کتبی رو فقط لحاظ میکرد این هم کتبی کرد هم عملی تو اون شرایط🤐😐
من عمل کردم دو ترم پشت سرهم ورزش داشتم از جامم تکون نمیخورم سر کلاس میگم نمیتونم استادمم همکاری میکرد چون خودش قبلا عمل کرده بود میدونست وضعیتم چطوریه
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
وا چه عقده ایمن عمل کردم دو ترم پشت سرهم ورزش داشتم از جامم تکون نمیخورم سر کلاس میگم نمیتونم استادم ...
مشخص بود لج کرده. ترم پیش هم استادمون بود و یکی از همکلاسیهام قبل دانشگاه عمل کرده بود. بهش گفتم خب اونم عمل کرده بود گفت اگه قبل شروع ترم عمل میکردی میگفتم نمیدونستی چه واحدهایی قراره براتون بذارن (دانشگاه فرهنگیانم انتخاب واحد با آموزشه). ترم پیش اصلا با اون دختره کار نداشت فقط گفت کسایی که عمل کردن خودشون مراقبت کنن. منو تو فشار گذاشته بود که نه هیچ راهی نداره برو حذف کن. 😒
مشخص بود لج کرده. ترم پیش هم استادمون بود و یکی از همکلاسیهام قبل دانشگاه عمل کرده بود. بهش گفتم خب ...
باهاش صحبت کن شایدم نظرشو تغییر داد
هیچکی هیچی نگفت توی کلاس
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
آره خب خودش میدونه شرایط دانشگاه رو احتمالا راه بیاد. راستش پیش بقیه باهاش صحبت نکردم ولی بعداً که چند نفر از همکلاسیهام فهمیدن میگفتن چقدر عجیب که اینجوری گفته.