2777
2789
عنوان

کنکوریا بیان

115 بازدید | 18 پست

بچه ها من تست ازمونی زیاد کار نمیکردم و بیشتر تست اموزشی میزدم الان تو تست های ازمونیم خیلی تایم کم میارم مثلا برای ۴۵ سوال ک ۴۵ دقیقه میزارم یهو میبینم نرسیدم ۱۴ سوالو اصلا بخونم هرچی هم سعی میکنم زودتر سوالارو بخونم و زود رد شم بازم همینه 

راه حل خاصی داره که این مشکل رو برطرف کنم؟

مثلا برای زیست من مشکلی ندارم رو مطلب درسیم یعنی میشه گفت درس زیستم اوکیه ولی بازم بخاطر تعداد نزده هام(وقت کم میارم سوال باقی مونده زیاد میشه) درصدم میاد پایین

قبلا ۲۰ تست تو ۲۰ دقیقه میزدم ولی دیگ نهایتا ۵،۶ تا نزده داشتم الان ۱۵ ۱۶ تا سوال نزده میمونه ک نرسیدم اصن بخونم سوالاتو😐

تو آزمون زدن خودش درست می‌شه تا حد زیادی

اخه ریده ب اعتماد بنفسم 

من انتظار داشتم زیستمو تو کنکور بالای ۶۰ بزنم 

بعد حتی نمیتونم کامل سوالارو بخونم😂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که من نمیتونم بیام بهت راه حل بسته ای حل کردن رو بدم….

تو طول سال ازمون نمیزدی متوجه اشتباهت شی ؟ 

تنها راهکاری که الان میشه داد ازمون تک درس سواله

سوالا رو‌رها کن که به سوال آخر برسی

هر‌چند تو‌کنکور های اخیر این‌جواب نیست 

She is working on a bio…

الان که من نمیتونم بیام بهت راه حل بسته ای حل کردن رو بدم….تو طول سال ازمون نمیزدی متوجه اشتباهت شی ...

ازمون میزدم این مشکل رو هم داشتم ب مشاورمم گفتم راه حل خاصی بهم نگفت مشاورمو عوض کردم اون بهم گف فعلا تست ازمونی نزن

الان ک ماه اخره گیر افتادم

ازمون میزدم این مشکل رو هم داشتم ب مشاورمم گفتم راه حل خاصی بهم نگفت مشاورمو عوض کردم اون بهم گف فعل ...

هوف گیر چه آدمای بی خودی افتادی 

فعلا سوال رها کن تا به آخر دفترچه برسی 

نه که وسط حلش سؤالای وقت گیر رو حل نکن 

ازمون تک درسم زیاد بزن

ببین گفتم ازمون تک درس

نری بشینی از کتاب تست بزنیا 

قلم چی سنجش زیستاز ماز اینا رو جامع هاشو بزن

She is working on a bio…

این حساب نمیشه به این نمیگن ازمون ازمون جامع سنجش قلم چی ماز اینا

منم گفتم تست ازمونی یا همون تست زمان دار 

نگفتم ازمون زدم ک 

ولی به هرحال تو ازمون هم همین اشکالو داشتم..