2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندازه جوشه کوچیکه ولی سفت تره از جوش

خب ببین کیست مویی و زیرپوستی هم میتونه باشه. خودش خوب میشه زیاد بهش دست نزن اگه طول کشید و نرفت برو دکتر بهت میگه چیکار کن

یکی سر پا موند و رسید:)

اندازه جوشه کوچیکه ولی سفت تره از جوش

خودتو رها کن،مثل قدیمیا باش بخدا،اونموقع چرا درد کمتر بود،چون فکر به درد کمتربودانقد میگن درد بیماری،منم وسواسیم خودمو بیخیال سدم،احساس دردامم کم سده

خودتو رها کن،مثل قدیمیا باش بخدا،اونموقع چرا درد کمتر بود،چون فکر به درد کمتربودانقد میگن درد بیماری ...

نمیتونممم 🫠خیلی سعی میکنم فقطم رو بیماری نیست کلا وسواس شدید دارم زندگیم با الکله

نمیتونممم 🫠خیلی سعی میکنم فقطم رو بیماری نیست کلا وسواس شدید دارم زندگیم با الکله

خب چرا،وقتی بشینی ب این فکر کنی خونه رو الکل زدی،اولا که الکل تمام میکروبها رو نمیکشه،بعدسم جلو در الکل زدی خیابونی که هستی رو الکل زدی،لباسی که می‌خری از نخش بگیر چقدر دست کاری شده تا خودلباسی که دستت میرسه،داروخونه دارو می‌خری باید یشوریش،خیابون الکل زدی و تاید،کل جهان چی،همیسه اینطور فکر کنی تا به تمیزی برسی،نه وسواس،اونجوری باید پیچ گاز رو باید باز کنی همه جاشو بشوری،منم وسواس گرفته بودم،سعی کردم همش فکر نکنم و شاخ و برگ ندم،