2777
2789

واقعاً جالب نیست ولی هر چیزی ممکنه فقط ب خیانت فکر نکن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز شوهرم از ارایشگاه امده بود چنان ناجور گردنش با موزر قرمز کرده بود که فقط میشد به همون قضیه فکر کرد،ولی چون خودم باهاش بودم رفت ارایشگاه قضیه کشته شدنش کنسل شد...ینی ایقد طبیعی بود باورت نمیشه خودشم خجالت میکشه بره بیرون😄

الکی شک نکن

دلتو بد نکن عزیزم وقتی جون بچه رو قسم خورده دروغ نمیگه در ضمن شوهر منم همینجوریه با کوچکترین ضربه الکی  بخوره کبود میشه اونوقت منو فقط باید با چوب و مشت و لگد بزنن که کبود بشم شوهرم همیشه میگه پوستت عین کروکودیله 😂😂😂

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

دلتو بد نکن عزیزم وقتی جون بچه رو قسم خورده دروغ نمیگه در ضمن شوهر منم همینجوریه با کوچکترین ضربه ال ...

🤣خدا کنه راست گفته باشه شگ کردم بهش بهم گف بد دلی بس کن شکاک بودنتو گفتم بگو از کارهایی که کردی پشیمونی فقط خندید منم شک به دلم افتاد خیانتشم جنسی نبود فقط چت و تلفن