2777
2789
عنوان

رفتار صاحبخونه و مستاجر

340 بازدید | 20 پست

سلام 

دوستان صاحبخانه ک خونشو اجاره داده تا یک سال چطور باید بره خونشو نگاه کنه مستاجر خراب نکرده باشه و رفتار صاحبخانه با مستاجر باید چطور باشه ک بفهمه صاحبخانه حواسش ب خونش هست از لحاظ دیدن خونه یا تماس با مستاجر  چند وقت ی بار باشه

لطفا راهنمایی کنید 

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صاحب خونه اجازه اینو نداره هر زمان دلش خواست بره خونه مستاجر سرک بکشه اون مستاجر داره اجاره میده که آسایش داشته باشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

وقتی خونه رو اجاره میدین دیگه نمیشه برید چک کنید اما وقتی کلید تحویل میدین کامل بازدید انجام میدین و تا سر سال اگر مستاجر آسیبی زده به خونه غرامت میگیرید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ما ک اصلا سر نزدیم ب امید خدا برا تخلیه ک رفتیم نگاه می‌کنیم و اگر غرامت بود از پول رهن کم می‌کنیم 

روز آخر برو

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

شما که نمیتونی پاشی بری تو خونه زندگی مردم

موقع تحویل اسیبی دبده بود از پول پیش کم میکنی

کار دیگه ای ازت برنمیاد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مگه قراره مستاحر چیکار کنه که خونه خراب بشه؟ 

ما ۳ سال حایی مستاجر هستیم 

قبلا هم جایی ۴ سال نشستیم 

قبلترش هم ۳ سال یع جای دیگه بودیم 

یادم‌نمیاد اصلاااا حتی ۱ بار هم صاحب خونه امده باشه برای بازرسی منزل ! 

کسی اینکارو نمیکنه 

من چند ساله مستاجرم هنوز صابخونه نیومده خونه رو سربزنه

نهایت موقع تخلیه اگه خرابکاری کرده باشی از پول پیش نگه میدارن، یا میگن فلان چیز و درست کن بعد پولتونو میدم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ما خونه خودمونو اجاره دادیم یه خونه بزرگتر اجاره کردیم

نه ما به مستاجرمون کار داریم نه صاحبخونه به ما کار داره

توی قرارداد هر دوجا هم ذکر شده در صورت آسیب به خونه از مبلغ رهن کاسته میشه

اسیری نیاوردیم مستاجرو که هی سر بزنیم

ایشالا اونا هم آدمن خونمونو رو خراب نمیکنن

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

یعنی چی بره نگاه کنه؟؟؟؟؟

اجاره داده دیگه رو هر چی هم که حساس و ممکنه خسارت ببینه

تو قرارداد قید کنه که زمان تخلیه همونطور که سالم تحویل داده سالم هم تحویل بگیره همین

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...