2777
2789

عزیزای دلم لطفا اگه چیزی میدونید کمک کنید، خیلی ترسیدم ، داشتم واژنم و نگاه میکردم ببینم از عفونتم کم شده یا نه، چون چند روزه عفونت گرفتم میشینم توی سرکه دکترم وقتش پر بود واسه این هفته گفتم اینبار خودش خوب میشه حالا اگه قرصی هست ک بگیرم بگین بهم ممنون ، بحث اصلی اینجاست که داشتم چک میکردم حس کردم یچیز گوشتی انگار توی واژ.نمه قبلا اینجوری نبود فقط اون قسمت که برای ادراره بود اما الان از زیرش انگار ی تیکه گوشت مشخص میشه...خیلی نگران شدم وقتی زور میزنم کامل میخواد بیاد بیرون.قبلا اینجوری نبود کامل ورودی واژنم مشخص بود الان خیلی کم ورودیش بازه، ممکنه بخاطر عفونت التهاب گرفته باشه و خوب شه ؟ ترسیدم افتادگی نداشتم باشم 😔 ( زایمان نداشتم )

ممنون میشم تجربتونو در اختیارم بزارید 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه با خودارضایی نداشتی سرکه اسیده داغون می‌کنه انجام نده برو دکتر شیاف میده بهت

🥴اخه تا می‌خوام عفونت بگیرم می‌شینم تو تشت اب یکم سرکه میریزم خوب میشد اینبار دیر اقدام کردم کامل عفونت گرفته بودم. متاهلم ، دکتر هفته بعد میتونم برم انقد ترسیدم اومدم بپرسم فقط آروم بگیرم 

بیرون زدگی یا در صورت رابطه یا زایمان یا فشار ایجاد میشه

متأهلم منم، اینجوری نبودم یبار دیگم یادمه اینجوری شده بودم خیلی وقت پیش، اینبار خیلی ترسیدم ولی..زور میزنم فشار میارم قشنگ میاد جلو وروری واژن 😖