2777
2789

سلام دوستان پخت و فروش کیک اسلایسی یا کاپ کیک به نظرتون به صرفه هست ؟؟

به نظر شما میشه جلوی مدارس فروخت ؟؟

همسرم‌نصف روز خونه هست و اطراف خونمون مدرسه زیاده به عنوان شغل دوم میشه روش حساب کرد

پیشاپیش ممنون از نظراتتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ببخشید اینجا می پرسم که تاپیک مخارج نره جلو صفحاتش شما وام ویپاد با چک گرفتین؟

سلام بله من وام پیمان با چک گرفتم

با دوتا حساب مختلف از هر کدوم ۱۵۰میلیون 

سلام بله من وام پیمان با چک گرفتمبا دوتا حساب مختلف از هر کدوم ۱۵۰میلیون

درخواست چک میدین کی چک صادر میشه ؟ 

من بیشتر از یک روز معطل هستم

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
درخواست چک میدین کی چک صادر میشه ؟ من بیشتر از یک روز معطل هستم

من بار اول جوابش ۳ ساعته اومد

دومین بار که میگرفتم معطلی زیاد بود،شما تو سامانه  ثبت املاک و اسکان هم هویت سنجی  کردین ؟

اره امروز صبح

فک کنم یه ۲۴ ساعت باید از زمانی توی سامانه ثبت املاک و اسکان بگذره بعد

آدرس و کد پستی که تو سامانه ثبت املاک و اسکان ثبت کردین با آدرسی که توی ویپاد دادین کاملا باید یکی باشه 

حتی اگه یک کلمه هم فرق داشته باشند چک نمیدن 

اگه این کارو کردین درست نشد به پشتیبانی زنگ بزنین خودشون بهتر راهنمایی میکنن

فک کنم یه ۲۴ ساعت باید از زمانی توی سامانه ثبت املاک و اسکان بگذره بعدآدرس و کد پستی که تو سامانه ثب ...

ممنون عزیزم 

۲۴ ساعت نگذشته 

خیلی لطف کردین توضیح دادین

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
ممنون عزیزم ۲۴ ساعت نگذشته خیلی لطف کردین توضیح دادین

خواهش میکنم عزیزم❤❤

تو ویپاد قسمت آدرس های من برید اگه درست نبود اونم ویرایش کنین که با آدرس سامانه ثبت املاک و اسکان مطابق باشه 

سلام خوبید ببخشید یه سوال درباره چک دیجیتال داشتم ؟

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد
سلام ممنونم بفرمایید

من تمام مراحلش رفتم الان تو هامون فقط باید پذیرش بزنم که اونم زدم گفت درخواست ارسال شده منتظر بمانید الان باید از کدوم قسمت تو ویپاد چک رو ببینم ؟؟؟؟خدمات چکاد رو رفتم باید همون قسمت کارتابل چک رو بزنم ؟؟؟

آخه بعدش بلافاصله اونو زدم گفت رکوردی یافت نشد 

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد
من تمام مراحلش رفتم الان تو هامون فقط باید پذیرش بزنم که اونم زدم گفت درخواست ارسال شده منتظر بمانید ...

تو خدمات چکاد نوشت که چک صادر شده ۱۰ برگ؟

اگه چک صادر شده باشه الان باید درخواست وام رو بزنین از قسمت تسهیلات پیمان

تو خدمات چکاد نوشت که چک صادر شده ۱۰ برگ؟اگه چک صادر شده باشه الان باید درخواست وام رو بزنین از قسمت ...

آره نوشته شده