2777
2789

پسفردا چک داریم واسه همین شوهرم این چند روز ساعت ۴ میره سر کار تا ۹ شب

دیشب خسته بود گفت ساعتمو میذارم اگه بیدار نشدم حتما بیدارم کنی خوابت سبکه

هیچی دیگه دیشبم آخر شب یکم حرفمون شد سر یه موضوعی و خوابید 

صبح که گوشیش زنگ خورد بجای اینکه بگم علی بیدار شو گفتم محسن بیدار شو🤦🏼‍♀️بعدم اومدم رو تخت خوابیدم.بخدا تنها محسنی که میشناسم داداش کوچیکشه و محسن چاوشی که اصلا فکرم نمیکردم حتی به کسی که بگم ذهنیت داشتم🤦🏼‍♀️

صبح که کلی درا رو به هم کوبید و با سر و صدا رفت 

ساعت ۸ صبح هم پیام داده بود که من نرفتم سر کار بیدار شدی زنگ بزن بیام خونه کلید ندارم

ساعت ۱۰ بیدار شدم دیدم جلو در خونه تو ماشین خوابیده

بیدارشم که کردم کلی شاکی بود. آدم فوق العاده حساس و بدبینی عه میترسم الان داستان درست کنه که محسن حتما دوست پسرته و فلان

چکار کنم؟🤦🏼‍♀️

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دیشب تو تلویزیون داشتم اهنگ محسن چاووشی گوش میکردم یا بگو تو موبایلم بگو اهنگه تو ذهنم موند منم همش میگم محسن چاوشی اخر اهنگا

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘₊✧──────✧₊∘  ★彡˚・゚✧★✧゚・˚彡★  ⋆。˚ ☁︎ ˚。⋆。˚☽˚。⋆  ✧・゚: *✧・゚:*    *:・゚✧*:・゚✧  ⋆。°✩₊˚.⋆☽⋆˚₊✩°。⋆  ˚₊· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。˚★  ˚₊· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。˚✩。⋆。∘₊✧──────✧₊

حالا من گاهی شوهرمو با دخترم اشتباه میرم ،

مثلا بش میگم بیا مامان....

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

واای گناه داری ولی منم اشتباه میگم مثلا ب ترتیب اسم داداشام و پسرمو میگم تا ب شوهرم برسم  بهش بگو دیشب داشتم با داداشم صحبت میکردم یا مامانم داشت در مورد داداشم صحبت میکرد شب کلا داشتم بهش فکر میکردم شبم خوابشو دیدم اینقدر تو فکر داداشم بودم و ناراحت بودم اسم اونو صدا زدم

چن سال پیش تب داشتم بد جور ...بعد شوهرم دیده دادم تو خاب هزیون میگم اومده کلی سوال خنده دار ازم پرسیده فیلمم از گرفته بود بهم گفته بود اسم شوهرت چیه منم اسم کسی که قبلن دوسش داشتمو گفتم .....یک ماه باهام سر سنگین بود.....

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

بابا چرا استرس

خودتو بزن ب اون راه اگرم ب روت آورد بخند بگو خواب دیدم با داداشت اینا رفتیم بیرون بعد داشتم با محسن حرف میزدم بعد ک میخواینم صدات کنم اشتباهی حتما گفتم محسن

بخند کلا خودتو بزن ب اون راه

منو یاد خواهرم انداختی 

پنج شیش تا دوس پسر همزمان داشت ، یکی فرهاد یکی محسن یکی آکام یکی آرمین یکی پیمان اونیکی هم ممد 

خلاصه که رو کاغذ برنامه می‌ریخت برا اینا ک قاطی نکنه 😂

شوخی میکنم 

بهش بگو ک محسن یگانه گوش دادم 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

بگو تو ذهنم داداشت بود حواسم نبود اونو صدا زدم

داداشش اهل این حرفا که نیست خیلی مثبته ولی همسن خودمه بدتر رو چیزی که نیست میترسم شک کنه به اون بدبخت از همه جا بی خبر

بگو دیشب تو تلویزیون داشتم اهنگ محسن چاووشی گوش میکردم یا بگو تو موبایلم بگو اهنگه تو ذهنم موند منم ...

اره دقیقا گفتم دیشب تو اینستا بودم خوابم برد پستای چاوشی رو داشتم میدیدم🥲😂

واسه طبیعی تر شه امشب بگم هایده بیدار شو😂🤦🏼‍♀️