2777
2789

مال من به رنگ کرم هست با شیر و خامه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چنتا پیاز وبگیر ریز کن قشنگ...باگوشت تفت بده کامل ک تفت گرفت زردچوبه..داروگر...فلفل..نمک..بهش بزن بعدپرک شسته شده رواضافه کن وآب بریز جوش ک افتاد زیرشو کم کن تاباحرارت ملایم آماده شه...دوست داشتی نخودلوبیاهم بریز

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍

سلام.مرغ و هویج رنده شده وسیب زمینی رنده شده بزرگ و پیاز رنده شده وجو پرک و نمک وفلفل سیاه و زردچوبه ورب رو باهم بریز توقابلمه.اب مناسب هم بریز زیرشو کم کن یک ساعت بعد ک دیگه پخته بود سه تاقاشق سبزی هرچی ک داشتی جعفری گشنیز یا اشی بهش اضافه کن..بزار حسابی جا بیوفته باور کن از خوردنش سیر نمیشی..نوش جان

جو درسته رو یک روز خیس کن 

جو کم باشه بهتر هست جو زیاد باشه من دوست ندارم قیافش یک طوری میشه 

بعد نصف جوت برنج بریز 

نخود فرنگی قارچ 

پیاز داغ کن ربت تفت بده اواسط کار بریز توش زردچوبه هم بریز تو ربت اما کم نه زیاد

فلفل سیاه هم بریز تمام 

5 یا 6 ساعت بزار بپزه خوب میشه 

مرغم من یکم جو پخت میریزم 

ترجیحا ریش نشه بهتره من تیکه تیکه بیشتر دوست دارم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
جو درسته رو یک روز خیس کن  جو کم باشه بهتر هست جو زیاد باشه من دوست ندارم قیافش یک طوری میشه&n ...

واااای هویچ یادم رفت رنده درشت یا ریز کن بریز 

آخر پخت هم دویا سه قاشق سبزی سوپ

سلام.مرغ و هویج رنده شده وسیب زمینی رنده شده بزرگ و پیاز رنده شده وجو پرک و نمک وفلفل سیاه و زردچوبه ...

ممنون دوستم پیازو همینجوری بریزم یا سرخش کنم؟؟

همه میگن چی دیدی توش عاشقش شدی اخه اگه قرار بود توام ببینی که تو عاشقش میشدی ❤️

من سوپو جای جو با گندم میپزم نفخ نداره سیر میکنه و خیلی خوشمزست گندم خورد شده بخر بپز بعد هویج سیبزمینی یا هرچی دوست داری توش بزن

من تو هر غذایی که رب میزنم یکم اویشن و پودر سیرم میزنم خوشمزه تر میشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
رنده کن همیتجوری بریز.تفت نده..عالی میشه عاااااالی

همه رو همینجوری میریزم بعد جو پرک زود میپزه تا مرغم بپزه بد نمیشه؟؟

همه میگن چی دیدی توش عاشقش شدی اخه اگه قرار بود توام ببینی که تو عاشقش میشدی ❤️
من سوپو جای جو با گندم میپزم نفخ نداره سیر میکنه و خیلی خوشمزست گندم خورد شده بخر بپز بعد هویج سیبزم ...

منم گندم تو آش وگاهی وسپمیریزم گرم جو سرد ترکیب خوبی هست

همه رو همینجوری میریزم بعد جو پرک زود میپزه تا مرغم بپزه بد نمیشه؟؟

ن عزیزم بد نمیشه..همه چی باهم ی دست پخته میشه.فقط زیاد هم نزن له میشه.تازه میتونی از بالو گردن مرغ استفاده کنی ک خیلی خوشمزه هست.