2777
2789

چند روزه همه این رو بهم معرفی میکنم

فکر کنم تهرانی باشه 

میترسم  الکی دارن تبلیغش میکنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم باهاش صحبت کردمیه خانم میگفت نتیجه گرفتم ازشنمیدونم تبلیغه چیه

خیلیا میگن 

ولی رو چ حسابی دارو میده؟؟؟؟ 

داروسازه؟؟؟ 

پزشکه؟؟ 

متخصصه؟؟ 

خب ما رو چ حسابی داروهاشو قبول کنیم 

دارویی ک با نظر پزشک تجویز میشه کلی عوارض داره 

اینکه پزشک نیس خدا دادند 

پناه بر خدا، داروی دست ساز چیه دیگه

این داروهایی که با کلی ازمایش جهانی و کشوری فرموله میشن و چند مرحله روی حیوان و انسان ازمایش میشن، باز باید با احتیاط تجویز بشن

بعد همینطوری بری داروی دست ساز بگیری از یکی ؟

داروساز داروخونه نیست دوستان فلوشیپ و فارماسیست داروسازیه 

دارو دست ساز نمیدن دارودست ساز مگه لیبل و تاییدیه سازمان غذا و دارو داره تاییدیه انجمن دارویی و همچی داشت 

من برای فیبروم تحت نظرشون بودم سال 1401 خداروشکر مشکلم حل شد تحت نظرشون 

دارودست ساز داروییه که خودشون چندتا چیز ترکیب میکنن همینطوری میدن میره

من خودم برای آندومتریوز تحت نظرشون بودم اواخر سال 99 بود  داروهایی که دادن دست ساز نبود پک شده و لیبل داشت قانونی بود

خداروشکر مشکلم حل شد تحت نظرشون

من دوماه باهاش درمان گرفتم دارویی دادبهم که اصلا هیچ چیزی روش ننوشته بودانگار دست ساز بود یه چیزایی هم گفت که از چی‌تشکیل میشه به یع دکتری گفتم مواردشو دکتر داخلی گفت تابحال این موادونشنیدم ..طی دوماه بحدی حالم بدشد بحدی ازمایشاتم وحشتناک شد که ایشون اصلا قبول نمیکردن و فقط میگن داروی من عوارض نداره اخه لاشی بیشرف اگه داروت عوارض نداشت من حالم تااین حد بدنبوده چرا الان اینجورشدم.هرکاریم کردم پولمو بهم پس نداد الهی پولی ک ازم گرفت و ضررزیانی که به بدنم واردکزده صدبرابرش ضررش و مریضی به خودشو عزیزانش برگرده..گول نخورید دارویی که هیچ تاییده ای نداره نگیرید.هربلای سرتون بیاد این حسین نوریان مسئولیتشو قبول نمیکنه من حتی پیاماشم دارم