2777
2789

سلام دوستان 

ممنون میشم راهنمایی کنید.. 

دسته گل باشه یا شاخه گل؟. 

کارگردان کار یه آقای ۴۵ ساله و متاهل 

منم ۳۸ ساله و متاهل.. 

سالهاست همو میشناسیم و قبلا چند کار با هم انجام دادیم.

اما من به دلایلی چند ساله از انجمن نمایش اومدم بیرون..

گفتم بگم بهتر راهنمایی کنید😍☺️

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو یه تاپیک پست گذاشته بودم که دکتر گفته بود بهم بیشتر از ۱.۵۰ قد نمیکشی شما می‌خواستین بدونین که دکتره درست گفته یا نه اسی تاپیکو بست گفتم اینجا بهتون بگم

دکتر مزخرف گفته بود خداروشکر

من خیلی سر این موضوع عذاب کشیدم ولی خب گفتم شروع کردم ورزش کردن با خودم گفتم ضرر که نمیکنم نهایتش یا قد میکشم یا همونی میشه که دکتر گفت

خلاصه روزی سه چهارساعت هم رقص کار میکردم(چون به شدت چاق بودم و اول باید لاغر میشدم) هم بارفیکسو حرکات کششی کار می‌کردم

الانم قدم ۱.۶۳ هستش البته دو سال پیش قدمو گرفتم جدیدا اطرافیانم میگن بلندتر شدم

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

عزیزم تو یه تاپیک پست گذاشته بودم که دکتر گفته بود بهم بیشتر از ۱.۵۰ قد نمیکشی شما می‌خواستین بدونین ...

خداروشکر عزیزم .. ممنون از اینکه جواب دادی گلم.. خیلی عالی قد کشیدی ماشاالله... من برای دخترم پرسیدم.. خیلی زود پریود شد‌‌‌.. دو سال پیش که پریود شد دکتر گفت نهایت قدش ۱۵۳ میشه... الان خداروشکر ۱۵۵ هست.. ولی بازم خیلی کمه.. میترسم به ۱۶۰ هم نرسه.. خیلی خیلی کند قد می‌کشه.. هر کار هم میکنم ورزش و حرکات کششی نمیره.. فقط طناب میزنه، اونم کم

خداروشکر عزیزم .. ممنون از اینکه جواب دادی گلم.. خیلی عالی قد کشیدی ماشاالله... من برای دخترم پرسیدم ...

قربون شما❤️

خیالتون راحت باشه قد میکشه منم خیلی زود پریود شدم کلا ۱۱،۱۰ سالم بود و اینکه به شدتم اضافه وزن داشتم دکتر میگفت امکان نداره با این وزن تو این دوره بالای دو سه سانت قد بکشه

ولی ورزش کردم و واقعا جواب داد مثلا روزی بالای ۳.۴ ساعت ورزش میکردم

حتماااا به دخترتون بگید ورزشای کششی مثل ژیمناستیک والیبال بارفیکس زیاد انجام بدن اصلا استرسم نداشته باشه چون قد میکشه

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

قربون شما❤️خیالتون راحت باشه قد میکشه منم خیلی زود پریود شدم کلا ۱۱،۱۰ سالم بود و اینکه به شدتم اضاف ...

قربونت برم ممنونم.. 

دخترم که عین خیالش نیست.. 

اصلا برای مهم نیست... 

منم البته جلوش چیزی نمیگم.گاهی خیلی کوتاه و گذرا اشاره میکنم که قدت بلند بشه بهتره.. الان کلاس ششمه، با قد ۱۵۵.. تو این دوسال ۱۳ سانت قد کشید.. اما الان چند ماهه تقریبا متوقف شده رشدش.. تو ده ماه اخیر حدود دو سانت قد کشیده.. برای همین نگرانم کلا متوقف بشه دیگه