2777
2789
عنوان

کاش منم یه پدر مادر خوب داشتم

100 بازدید | 4 پست

یه پدر مادری که با مسئولیت و عاقل هستن 

همین فقط عاقل باشن نه اینکه پولدار نه اینکه با موقعیت اجتماعی بالا همیشه حسرت یه پدر مادر عاقل تو دلم موند همین حسرت بغض شد تو گلوم سالیان سال چرا یکی پدر مادرش خوبه یکی مثل مال من 

خجالت میکشم از وجودشون توی جمع جلوی خواستگار تو مهمونی اصلا صحبت کردن بلد نیستن چه با بقیه چه با ما یکبار نشد تولدمو تبریک خالی بگن همیشه توی زندگیشون بی مسئولیت بودن 

نه خونه دارن نه هیچی هیچی اول زندگی سرمایه هم داشتن همرو به باد دادن با بی عقلی الان که هیچی ندارن تا هزار تومن خرج میکنم هزارتا حرف می‌شنوم که اره چون تو خرج کردی ما پولدار نشدیم چشم باز کردم دیدم اینا وضعیتشون همینه 

پولی ام که از سرکار درمیارم یا باید بدم به اینا یا بشینم همرو پس انداز کنم که پس فردا حداقل پول یه قبر رو داشته باشیم ابرومون نره اصلا مدیریت مالی ندارن  اول زندگی شرایط خوبی داشتن اما گند زدن توی شرایط خودشون

خسته شدم دیگه تموم انقد غصه خوردم تموم استخون هام درد می‌کنه 

اینارو گفتم بخاطر این که کمی سبک شم و اینکه  تورو خدا به فکر بچه هاتون باشید عیبی نداره پول ندارید به هر دلیلی؛ اما حداقل پدر و مادر عاقلی باشید اینطوری بچه هاتون به شما افتخار میکنن تا اینکه ازتون خجالت بکشن 

حالا یه پله بدتراز شما اونی هست که اصلا پدرومادر نداشته ندیده دوست داشتم فقط بودن حالا هر چی بودن

درسته شرایط بدی هست اونم ولی وقتی پاتو توی زندگی میزاری و راجب آینده و کل زندگیت یه لحظه فکر میکنی میبینی نبود پدر مادر از داشتن پدر و مادری که همه شرایط خوب رو بخاطر اونا از دست بدی بهتره باور کن 

خیلیا حسرت داشتن پدر مادر دارن ولی به این قیمت پدر مادر داشته باشی که هییچیییی هیچی نداشته باشی نه تن سالم نه پول نه دل خوش یه آدم خسته افسرده که از قیافش غم می‌باره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته شرایط بدی هست اونم ولی وقتی پاتو توی زندگی میزاری و راجب آینده و کل زندگیت یه لحظه فکر میکنی م ...

نه فکر می‌کنی اونی که نداره فقطدلش میخواد حس داشتن رو تجربه کنه 

حالا پدرومادرت شکست خوردن ساده هستن بلد نیستن ولی خوب بزرگت کردن زحمت کشیدن شاید خیلی عالی نتونستن برات بکنند اما اندازه توان و اینکه چقدر یادشون دادن کردن همین که در جایگاهی هستی که داری ازشون ایراد میگیری یعنی برات بیش از خودشون بها دادن 

قدر داشته هات رو بدون خودت رو با پایین تر ازخودت مقایسه کن یک روز همین حسرت این پدرومادر واین روزا رو میخوری که باشن فقط 

بعدا شوهر کنی خانواده شوهر یجور میرن رو مغز واعصایت که میگی قربون خانواده خودم 

سلام خانوم من حرفاتونو خوندم و  خودمو جای شما تو شرایط شما گذاشتم البته که هیچوقت متوجه  اون مقدار سختی های روحی که شدین نخواهم شد ولی   واقعا متاثر و متاسف شدم .ادم خیلی ناراحت میشه وقتی میبینه کاری از دستش برنمیاد که بتونه انجام بده و واقعا ناراحت شدم و حالم گرفته شد و حرفی ندارم جز اینکه بگم میدونم دلت شکسته س میدونم که یکدنیا غم داری و اه و افسوس ولی میخوام یه پیشنهادی بدم و امیدوارم قبول کنی و انجامش بدی چون این مشکل چیزی نیست که بدست کسی جز خودت حل شه و فکر کنم ارزش جنگیدن رو داشته باشه و میدونم که از پسش برمیای پس با خودت عهد کن که خسته نشی و کم نیاری و از خدای خودت(هر کسی که بعنوان خدا و نیروی برتر قبولش داری و بهش ایمان داری)بخواه بهت این قدرت بده و از فردا شروع کن و سعی کن هرچیزی که فکر میکنی میتونی بهشون یاد بدی رو ارام و حساب شده روشون کار.

فقط یک درصد احتمال بده شاید جواب بده اینجوری سالها بعد خودتو سرزنش نمیکنی که چرا خودت سعی نکردی و ایکاش و افسوس و ....

امیدوارم و ارزو میکنم موفق باشی و ایشالا روزی برسه که بخاطر پدر و مادرت شرمنده و سرافکنده نباشی 

امیدوارم اون لبخندی که از ته دله رو لبات نقش ببنده و شاد باشی