2777
2789
عنوان

ب کسی که دوسش دارین و الان دیگه باهاش نیستین ی چیزی بگین…

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 153 پست

تو خیلی جالب هستی

چشمت رو به روی همه توهین های اون بی ادب ِ بی شخصیت بستی

و به منم بعد از چند دقیقه که مثل شماها بیکار توی سایت نبودم و تازه برگشتم و زر زدنشو دیدم، میگی بسه بسه و .... ولی به اون میگی عزیزم تو که اینطوری نبودی ؟!

اینطوریه ؟! عزیزم ؟! 😐🙄

خدا شفاتون بده واقعا

اون از یه تاپیک دیگه داشت با همه جنگ میکرد و به همه خانمها رسما توهین میکرد که چرا برای یک تن فروش دست نزدیم

و چرا گفتیم تو سه سال ده میلیون ، هیچ پولی نیست که بابتش تن فروشی بکنه و بگه نداشتم

اینجا داری قربون صدقه اش میری

ریپلای نزن

خیلی از دستت ناراحت شدم بابت این مدل حرف زدنت

سایت رو می بندم و یادم میره ولی انشالله پیش خدا گم نمیشه این رفتارها ..... هم تو هم اون بی شخصیتی که لیاقت نداشت من تو اون تاپیک گفتم کمتر بهش بر.... بقیه ! دلم سوخت گفتم لابد براش خیلی پول هست...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تو خیلی جالب هستیچشمت رو به روی همه توهین های اون بی ادب ِ بی شخصیت بستیو به منم بعد از چند دقیقه که ...

چیشده داش؟!

از من دلخوری الان؟! فقط خواستم دعواشون تموم شه منظوری نداشتم من

اگ گفتم عزیزم از دهنم در رفته وگرنه یبار تو عمرم عزیزم نگفتم من:/

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده داش؟!از من دلخوری الان؟! فقط خواستم دعواشون تموم شه منظوری نداشتم مناگ گفتم عزیزم از دهنم در ر ...

آره ازت خیلی دلخورم

چون فقط کم مونده بود نازش کنی

دختره بی ادب و بی شخصیت رو

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من اشتباه کردم از اول دلم براش بابت ده میلیون سوخت

باید می فهمیدم از چه قماشی هست

ولی خب دلم سوخته بود ..... گفتم لابد نداره که ما اونطوری گفتیم 

آره ازت خیلی دلخورمچون فقط کم مونده بود نازش کنیدختره بی ادب و بی شخصیت رو

کدومو؟ یارو ک میگف پیرزن چروکیده اینا؟

ببخش خواستم دعواشون تموم شه قصد دلخوریتو نداشتم مروارید:)))

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

من اشتباه کردم از اول دلم براش بابت ده میلیون سوختباید می فهمیدم از چه قماشی هستولی خب دلم سوخته بود ...

من نفهمیدم قضیه 10 تومنو

خیلی یهویی اعلان برام اومد رفتم صفحه اخر دیدم دعواس

خواستم جداشون کن م ز هم

کدومو؟ یارو ک میگف پیرزن چروکیده اینا؟ببخش خواستم دعواشون تموم شه قصد دلخوریتو نداشتم مروارید:)))

بی خیال مهم نیست

با دهن سگ دریا نجس نمیشه که حرفهای اون دوزاری بخواد مهم باشه واسم 

فقط تو واکنشت برام جالب بود ، خودت و انداختی وسط که اونو ناز بدی 😉 آخی ناراحت شده بود بعد از اونهمه پاچه گرفتن ها و فحش هاش به همه، یکی بهش گفته بود نازا بشه

دست سرندی پیتی درد نکنه خوب کرد .... منم یادم باشه هر دوزاری توی سایت دیدم دلم نسوزه 

بی خیال مهم نیستبا دهن سگ دریا نجس نمیشه که حرفهای اون دوزاری بخواد مهم باشه واسم فقط تو واکنشت برام ...

اسی قصدت از تاپیکای بیاین ناشناس دعوا چیه

عصرا وقتی حوصلم سر میره میخوام یکیو گیر بیارم کل کل کنم باهاش😂🥲

عصرا وقتی حوصلم سر میره میخوام یکیو گیر بیارم کل کل کنم باهاش😂🥲

کل کل و میشه درک کرد ولی 4 خط فحش ناموسی به خودم و مادرم دادی رو درک نکردم

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

کل کل و میشه درک کرد ولی 4 خط فحش ناموسی به خودم و مادرم دادی رو درک نکردم

داداش با عرض پوزش 

ناموسیا برای صَدام

میگم انشاالله کاری که با من کردی سر دخترات بیاد تا ببینی من چی کشیدم

دختر ندارم

چی چی کردم؟!