2777
2789

چ غلطی بکنم ،مامانم ی جور جمعش کرد ولی بنظرتون منم ی چیزی بگم ک جمعتر شه؟

ببینید من واقعا فحش نمیدم این سری خیلی فشار روم بود اینا هردیقه بچشونو تلپی میندازن خونه یکی دیگه عاصی شدم،بچشون با نمکه واقعا ولی حرصی شدم😑ظهر ساعت یک آوردنش بدون هماهنگی قبلی،خیلی از این کارا بدم میاد واقعا ،خب حداقل هماهنگ‌میکردن..جلو پسره که ۳سالشه فحش دادم اونم رفت به مامانش گفت اصلاااا فکر نمی‌کردم بره بگه🤦🤦🤦تازه اصلا نمی‌دونست این کلمه فحشهههه من نمیدونم چرا رفت گفت اخههه

نپرسید چی گفتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ک مامان پسره بیادسروقتت

اره مامانه زنگ زد واسه مامانم🤦😂

مامانم گفت ما اینو نگفتیم ما فلان چیزو گفتیم(الکی ی حرفی مشابه فحش)بعد گفت آخه گفتم از اینا بعیده این حرفا رو بزنن😂😂🤦😑😑😑😑💔💔

اره مامانه زنگ زد واسه مامانم🤦😂مامانم گفت ما اینو نگفتیم ما فلان چیزو گفتیم(الکی ی حرفی مشابه فحش) ...

یباریه دختر توهمسایگی همیشه فحش ب خواهرم میدادودرمیرفت  تااینکه یه روز توپارک محله گیرش اوردم روتاپ حسابی زدمش دلم خنک شد دیگه بعدازاون  یادش رفت فحش بده

نمیدونم بچه ها چطور تو یه جمله کلمه فحشه رو تشخیص میدن خخخ

دقیقاااااااا😑💔حالا هزار تاااا عزیزم و عشقم به بچه گفتماااا هیچکدومو یاد نگرفت و نگفت🤦🤦واقعا چجوری فحشو تشخیص میدن

یباریه دختر توهمسایگی همیشه فحش ب خواهرم میدادودرمیرفت تااینکه یه روز توپارک محله گیرش اوردم روتاپ ...

😂😂😂😂😂😂وااااای 

من نمی‌دونم اینا یکی نیست ی چیزی بهشون یاد بده 🤦🤦💔

ی چیز تو مایه های مادر فلان😂💔🤦

خدایش بد فحشی دادی

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《