سلام خانم ها، این اولین تاپیک من هستش، انشالله بتونم با راهنمایی هاتون تصمیم صحیح بگیرم.
این که، نمی دونم در ایران بمونم و با یه پسر ایرانی_مذهبی ازدواج کنم یا از ایران برم....
یه پسری رو نزدیک 3 ساله که می شناسم و با هم همکلاس بودیم ، سر یه جریانی با هم همصحبت شدیم و اینا... ایشون یه پسر مذهبی اند و واقعا هم هستند، یعنی برخلاف بقیه پسرها نه جلف اند و نه سبک و خیلی محترم و فعال و کاری هم هستند و چشمشونم پاکه و ندیدم نگاه بدی کنن. با دخترها اصلا گرم نمی گیرند و در حد نیاز کاری صحبت می کنند. سر جریانی که من التماس دعا به دوستان داشتم از ایشونم خواستم و اون موقع با حرف هاشون بسیار کمکم کردند و با دعا و اینا مشکل واقعا سخت من کاملا حل شد. و من کم کم به خاطر همین حرف هاشون و این که تعریفشونو از بقیه هم شنیده بودم بهشون علاقمند شدم. بعد تموم شدن ترم بهار، دیگه هیچ ارتباطی نداشتیم و ترم بعد گهگاهی سر درس و اینا و پروژه خیلی کمک حال من و منم کمک حال ایشون بودم. کلا در این 3 سال بحث دینی و درسی و دعوا زیاد داشتیم. و بارها منو هم رسوندن خونه می گفتن شبه خطرناکه. چون هم مسیرم هستیم.
و اينو بگم که خانواده ایشون پرجمعیت و با شخصیت و از سرشناسا و اعضای خانواده بسیار با هم صمیمی هستند(ایشون ته تغاری اند). و طوری که همیشه میگه من عاشق خواهرامم. و مال ما هم کم جمعیت و تحصیل کرده و موفق ولی روابط اعضا تقریبا معمولي.
بارها احساس صمیمیت می کردم و خیلی چیزها از خانواده ش می دونم و بهم گفته و اینا ولی هیچ وقت ابراز علاقه نکرده و گاهی هم منو به شدت دفع کرده. البته بعدش خودش میومد واسه عذرخواهی...
و خب...خانواده اونا مذهبی اند(نه شدید) ولی مال ما نرمال. نمی دونم بشینم دعا کنم یا کلا بیخیالش شم و از ایران برم؟
🌹🌹🌹🌹🌹
ببخشید طولانی شد....