2777
2789
عنوان

دو راهی ماندن یا رهایی...

369 بازدید | 25 پست

سلام خانم ها، این اولین تاپیک من هستش، انشالله بتونم با راهنمایی هاتون تصمیم صحیح بگیرم. 

این که، نمی دونم در ایران بمونم و با یه پسر ایرانی_مذهبی ازدواج کنم یا از ایران برم....

یه پسری رو نزدیک 3 ساله که می شناسم و با هم همکلاس بودیم ، سر یه جریانی با هم همصحبت شدیم و اینا... ایشون یه پسر مذهبی اند و واقعا هم هستند، یعنی برخلاف بقیه پسرها نه جلف اند و نه سبک و خیلی محترم و فعال و کاری هم هستند و چشمشونم پاکه و ندیدم نگاه بدی کنن. با دخترها اصلا گرم نمی گیرند و در حد نیاز کاری صحبت می کنند. سر جریانی که من التماس دعا به دوستان داشتم از ایشونم خواستم و اون موقع با حرف هاشون بسیار کمکم کردند و با دعا و اینا مشکل واقعا سخت من کاملا حل شد. و من کم کم به خاطر همین حرف هاشون و این که تعریفشونو از بقیه هم شنیده بودم بهشون علاقمند شدم. بعد تموم شدن ترم بهار، دیگه هیچ ارتباطی نداشتیم و ترم بعد گهگاهی سر درس و اینا و پروژه خیلی کمک حال من و منم کمک حال ایشون بودم. کلا در این 3 سال بحث دینی و درسی و دعوا زیاد داشتیم. و بارها منو هم رسوندن خونه می گفتن شبه خطرناکه. چون هم مسیرم هستیم. 

و اينو بگم که خانواده ایشون پرجمعیت و با شخصیت و از سرشناسا و اعضای خانواده بسیار با هم صمیمی هستند(ایشون ته تغاری اند). و طوری که همیشه میگه من عاشق خواهرامم. و مال ما هم کم جمعیت و تحصیل کرده و موفق ولی روابط اعضا تقریبا معمولي. 

بارها احساس صمیمیت می کردم و خیلی چیزها از خانواده ش می دونم و بهم گفته و اینا ولی هیچ وقت ابراز علاقه نکرده و گاهی هم منو به شدت دفع کرده. البته بعدش خودش میومد واسه عذرخواهی...

و خب...خانواده اونا مذهبی اند(نه شدید) ولی مال ما نرمال. نمی دونم بشینم دعا کنم یا کلا بیخیالش شم و از ایران برم؟

🌹🌹🌹🌹🌹

ببخشید طولانی شد....

ضمن خوشامد گویی و تشکر بابت اینکه همه رو تویه پست نوشتی😊, وقتی نمیدونی چه احساسی بهت داره چطور میخوای روش حساب باز کنی و آیندتو با چیزی که ازش مطمئن نیستی بسازی؟

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم ازدواج ایرانی یعنی پشتوانه ... هم پشتوانه مالی و هم روحی...ایشون هر دو رو دارند ولی من همیشه تهی از پشتوانه روحی بودم و خودم از خودم حمايت کردم. می ترسم پیش جاری و خواهر شوهر بعدا اذیت بشم. بعدا از هر دو طرف سرکوفت بخورم. مخصوصا که عروس در ازدواج ایرانی احترامش خيلي کمتر از داماده...

میتونی سر بسته یا با واسطه بهش پیشنهاد بدی و بگی قصدت ازدواجه۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

توی بحث مذهبی اینا یک چیزیه خودتون باید به یک نقطه ی اشتراک برسید..‌

یک چیزایی رو تو باید بپذیری و یک چیزایی ایشون...دیگه هردوتون دارید این تفاوت رو میبینید و باید بسنجید چقدر میتونید خودتون رو سازگار کنید...امااااااااا چیزی که خودم تجربه کردم ...

اینکه خونواده شلوغ و صمیمی داره ، خیلی مهمه...

من همسر سابقم دقیقا همین شرایط رو داشت...

من واقعا صمیمیت و وابستگی زیاد اون به خونواده اش...و اینکه حتی خیلی از تصمیاتش رو خبر نداشتم به عحوان همثر اما داداشش خبر داشت خیلی عذاب بزرگی بود...

من خودم شخصا چون ادم وابسته ای به خونواده نبودم مثل اون ، و الویتم زندگی و همسر و رابطه بود ، وابستگیِ اون و الویت بندی های اون واقعا برام آزار دهنده بود....

به این موضوع خیلی دقت کن

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم
ضمن خوشامد گویی و تشکر بابت اینکه همه رو تویه پست نوشتی😊, وقتی نمیدونی چه احساسی بهت داره چطور میخو ...

🌹🌹🌹🌹 ممنون گلم...

احساس می کنم دوستم داره، چون نبود انقدر باهم درگیر نبودیم ولی خب، خیلی عاقله و متولده آذره و احساسش کمتر از عقلشه...و نمی خواد با ابراز الکی درگیر کنه...و با خانواده حرکت می کنه. حتی اوایل هی می گفت شمارتو بدم به خواهرم. کچلم کرده بود و من نذاشتم. 

من بودم مهاجرت میکردم توی یه خانواده شلوغ مذهبی با کلی خواهرشوهر و جاری سروکله زدن سخته بری خارج خ ...

دقیقا... دو تا جاری و دو تا خواهر شوهر. مخصوصا که یه جاری هم همسن منه و می ترسم کلی مقایسه شیم...و خواهراشو و جاری ها ،خونه دارن و کاری ندارن، این خودش بیشتر زمینه خاله زنک بازی رو ایجاد می کنه...

🌹🌹🌹🌹 ممنون گلم... احساس می کنم دوستم داره، چون نبود انقدر باهم درگیر نبودیم ولی خب، خیلی عاقله ...

خب عزیزم اگه راحتی باهاش بهش بگو مستقیما که تصمیمت چیه تا تکلیفتو مشخص کنه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
به نظرم ازدواج ایرانی یعنی پشتوانه ... هم پشتوانه مالی و هم روحی...ایشون هر دو رو دارند ولی من همیشه ...

خب ایشون ک از شما خواستگاری نکزده چطور میخای بشینی ک بیاد شاید شما نشستی بعد یه هو خبر ازدواجش روشنیدی

توی بحث مذهبی اینا یک چیزیه خودتون باید به یک نقطه ی اشتراک برسید..‌ یک چیزایی رو تو باید بپذیری و ...

🌹🌹🌹ممنون...

می تونم با مذهبی بودنش کنار بیام و رعایت کنم چون خودمم بدم نمیاد...

اما شما واقعا گل گفتین...ایشون وابسته ولی من نه...