2777
2789
عنوان

لنز رنگی سفارش دادم ولی

36 بازدید | 5 پست

یه لنز سفارش دادم طبی رنگی

اما رنگش نزدیک رنگ چشمای خودم قهوه ای یکم روشن‌تر

بعد رفتم خونه گذاشتم میبینم کلا صد درجه فرق داره و رنگش عسلی خیلییی روشنه....

کاملا غیر طبیعی

بعد الان چیکار کنم برم جا مغازشون اعتراض کنم یا بیخیالش بشم؟

چون گذاشتم تو چشمم و طبیم هس به احتمال زیاد عوض نمیکنن....

چی برم بگم بنظرتون

من سفارش دادم برام این مشکل پیش اومد 

دیگه فقط قبل خرید برند و رنگش‌رو تو اینستا چک میکنم می بینم چه طوریه رو چشم ها

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سفارش دادم برام این مشکل پیش اومد دیگه فقط قبل خرید برند و رنگش‌رو تو اینستا چک میکنم می بینم چه ...

اینو من تو مغازه سفارش دادم با مرده از رو کاتالوگ انتخاب کردیم خرید آنلاین نبود :)

اینو من تو مغازه سفارش دادم با مرده از رو کاتالوگ انتخاب کردیم خرید آنلاین نبود :)

خب همونجا مگه تست نکردی؟؟؟؟

من خرید حضوری هم داشتم گذاشتم تو چشمم

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇