خلاصه رای قاضی این بود: نباید گول تبلیغات برنامه دیوار رو میخوردی،اون کلاه بردار تقصیری نداره،چون بارها عنوان شد که تو برنامه هایی مثه دیوار کلاه. بردار زیاده
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یا اینکه برو دفترخدمان قضایی شمارش رو بده هدرسش رو دربیارن اطهارنامه بفرست واسش بعدم شکایت
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
الکی پیش رو نگیر سه تومن رو خوردن فیش واریز هم داشتم هیچ غلطی نکردن فقط یه هزینه اضافه شد برای شکایت تهش گفتن اینا کارت بانکی و شماره های خودشون نیست یه معتاد و کارتن خواب گیر میارن از کارتاشون استفاده میکنن ته دلم رو خالی کردن همین
ناراحت نشیا تا آدمایی مثل شما هستن این کلاهبردارا نونشون تو روغنه.من تو عمرم تو دیوار چیزی سفارش ندادم ولی چند باری تو همین نی نی سایت خوندم که نباید پول از قبل واریز بشه دیگه رفت رو مخم.شما چرا