2777
2789
عنوان

مرتیکه ی اشغال پولمو بالا کشیده چجوری میتونم ازش شکایت کنم😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 44 پست

تهش هیچی گیرت نمیاد.

منم یه تجربه مشابهه شما داشتم شکایت کردم و ...

خلاصه رای قاضی این بود: نباید گول تبلیغات برنامه دیوار رو میخوردی،اون کلاه  بردار تقصیری نداره،چون بارها عنوان شد که تو برنامه هایی مثه دیوار کلاه. بردار زیاده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یا از طریق پلیس فتا.

یا اینکه برو دفترخدمان قضایی شمارش رو بده هدرسش رو دربیارن اطهارنامه بفرست واسش بعدم شکایت

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

الکی پیش رو نگیر سه تومن رو خوردن فیش واریز هم داشتم هیچ غلطی نکردن فقط یه هزینه اضافه شد برای شکایت تهش گفتن اینا کارت بانکی و شماره های خودشون نیست یه معتاد و کارتن خواب گیر میارن از کارتاشون استفاده میکنن ته دلم رو خالی کردن همین 

شکایت کاری نمیکنه تهش بهش زنگ میزنن و تا دوسال مهلت پرداخت میدن ک اونم بعد دوسال کسی پیگیریشو نمیکنه

یعنی براش پرونده تشکیل نمیشه که تا همیشه معلوم بشه کسی ازش شکایت کرده بوده

چون من برام مهمه که اعتبارش زیر سوال بره

ناراحت نشیا تا آدمایی مثل شما هستن این کلاهبردارا نونشون تو روغنه.من تو عمرم تو دیوار چیزی سفارش ندادم ولی چند باری تو همین نی نی سایت خوندم که نباید پول از قبل واریز بشه دیگه رفت رو مخم.شما چرا 

دیوار یه صفحه شکایت داره اونجا ثبت کنعزیز مگه کم سوادی؟؟باید واریز رو موکول میکردی به هنگام تحویل نک ...

اخه من پنج شش ساله کن خریدام اینترنتیه فکر نمیکردم همچین اتفاقی بیوفته

یعنی براش پرونده تشکیل نمیشه که تا همیشه معلوم بشه کسی ازش شکایت کرده بودهچون من برام مهمه که اعتبار ...

اینو نمیدونم خدایی من بیشتر از بانک پیگیری کردم ک جواب خاصی پیدا نکردم

زنگ بزن پشتیبانی دیوار ببین چی میگه بهت

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

یعنی براش پرونده تشکیل نمیشه که تا همیشه معلوم بشه کسی ازش شکایت کرده بودهچون من برام مهمه که اعتبار ...

والا دیوارم خودش گردن نمیگیره خود دیوارم میدونه تو سایتش کلاهبرداره که میگه پول واریز نکنید

اصلا پوله برام مهم نیست فقط میخوام یه شکایتی ازش کنم که سر ادمای دیگه رو کلاه نذاره و قسر در برههمین ...

شکایت کن هرچی خرجشه

نذار راست راست بچرخن و به مردم بخندن

ماهم چندسال پیش شکایت کردیم گرفتنشون ولی هنوز پولی ندیدیم. حداقلش اینه الان خیلی شاکی دارن و زندانن همشون

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

اخه من پنج شش ساله کن خریدام اینترنتیه فکر نمیکردم همچین اتفاقی بیوفته

باید میزدی تسویه هنگام تحویل

دیگه درس  و تجربه شد

حتما به دیوار گزارش بده بدون شک پیگیری میکنن

وطن ای مادر غمدیده ام.......