2777
2789
عنوان

مرتیکه ی اشغال پولمو بالا کشیده چجوری میتونم ازش شکایت کنم😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 44 پست
یعنی واسه اون طرف پرونده تشکیل نمیشه؟

نه

من اول رفتم پلیس فتا و با یه برگه که دادن رفتم پرینت حساب و آدرس و تمام اطلاعات اون کلاه بردار رو در آوردم،بعد پلیس فتا با شکایت من و ... همه رو فرستاد دادگستری،بعد از دو سه بار اعتراض زدن به حکم قاضی تهش گفتن نباید گول میخوردی.

من حتی اسکرین چت ها و پیامهایی که بینمون رد و بدل شد،رسید واریزی و ... هرچی مدرک نیاز بود رو ارائه دادم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اسی 

اومدم کامنت بذارم توی تاپیک اون بنده خدا که گفت شوهرم گاو قفل بود 

کامنتتو لایک کردم دقیقا درست گفتی منم میخواستم همینو بگم 

آفرین دقیقا همینه که گفتی همشون ۲۴ ساعته کل طایفه شوهرو با خاک یکسان میکنن حالا همشون با کلاس و مودب شدن اینا همونایی هستن که توی خیابون مردها رو میقاپن

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

سلام اسی اومدم کامنت بذارم توی تاپیک اون بنده خدا که گفت شوهرم گاو قفل بود کامنتتو لایک کردم دقیقا د ...

والا به خدا

حالا اگه اسی نگفته بود شوهرم میخونه میگفتن غلط کرده بگیر ازش بنداز دور، بده مامانت، حتما طلا بخر و..... 

فهمیدن شوهره میخونه همه شدن مدعی حقوق مردان

والا به خداحالا اگه اسی نگفته بود شوهرم میخونه میگفتن غلط کرده بگیر ازش بنداز دور، بده مامانت، حتما ...

دقیقا 

اینا همونایی هستن که توی خیابون چشم و ابرو میان برای مردها

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

اره عزیزم خیلی بهتر شدن

چند وقت درد داشتن و علایم چی بود درد به ران و ساق هم میزد یا فقط کمر بود ؟ و اینکه چه کارایی کردن و طب سوزنی هم چند جلسه رفتن ؟ الان خوب خوب شدن ؟ عزیزم حوصله داشتی جواب بده حالم خوب نیست 

چند وقت درد داشتن و علایم چی بود درد به ران و ساق هم میزد یا فقط کمر بود ؟ و اینکه چه کارایی کردن و ...

والا من دقیق نمیدونم

اما بیشتر گردن درد داشت که حتی دکترا گفتن باید خیلی زود عمل کنه اما خداروشکر الان خیلی بهتره

عزیزم درمورد سبزی قرمه سبزی پرسیده بودی تاپیک قفل شده

من سبزی آماده میخرم ولی یبارم ک خودم درست کردم صاحب تره بار خودش میدونست به هر مقدار جعفری چقدر سبزی های دیگه بزاره. خیلی هم بائو سرخ بشه تو روغن زیاد تا خوشمزه شه 

اگه مقدار سبزی رو به تعداد میخای بگو تا از مادرم بپرسم بلده

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اصلا پوله برام مهم نیست فقط میخوام یه شکایتی ازش کنم که سر ادمای دیگه رو کلاه نذاره و قسر در برههمین ...

عجبا !!!

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔