2777
2789
عنوان

گروه لاغری تو ایتا سراغ دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 23 پست
سلام عزیزممن جنس موهام بد نیست، کرم مو رو به خاطر خشکی بعد از دکلره میزنماصلا چرب نمیکنه اصلا سفیدک ...

اره اتفاقا نظرات دی.جی کالارو خوندم بعضیا تعریف کردن بعضیام گفتن جرب و سنگین و چسبونکی و سفیدک نیرنه ساقه هاشون واقعا موندم بخدا

اره اتفاقا نظرات دی.جی کالارو خوندم بعضیا تعریف کردن بعضیام گفتن جرب و سنگین و چسبونکی و سفیدک نیرنه ...

من خیلی راضیم واقعا

نه چرب میکنه نه سنگینه رو موهای من

به موهای نمدار میزنم

شاید اونایی که ناراضین‌ روموهای خشک استفاده کردن و خوب جذب نشده

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی راضیم واقعانه چرب میکنه نه سنگینه رو موهای منبه موهای نمدار میزنمشاید اونایی که ناراضین‌ روم ...

بعد موهاتو نرم میکنه ؟ نرمیش تاحموم بعد میمونه ؟ چندتفر نوشتن موهاشون چوب خشک شد 😐چرااینجوری میکنن اخه 

بعد موهاتو نرم میکنه ؟ نرمیش تاحموم بعد میمونه ؟ چندتفر نوشتن موهاشون چوب خشک شد 😐چرااینجوری میکنن ...

اره تا حموم بعد راااحت میمونه

شاید جنس مو فرق میکنه و به هر مویی نمیسازه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
اره تا حموم بعد راااحت میمونهشاید جنس مو فرق میکنه و به هر مویی نمیسازه

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتید 😘🙏🌸 شرمنده شما جزاین لافارر کرم مو یا سرم موی دیگه ای هم داشتید ک خوب بوده باشه؟؟

ببخشید عزیزم شما جز لافارر کرم مو یا سرم های دیگه ایم داشتی؟

سریتا داشتم اونم راضی نسبتا بودم تموم شد

ماسک موی لایتنسم دارم خییییلی راضیم

لایتنس بیرون حمامشو ؟ الان نسبت ب همه ی اینا لافارر بهتر موهاتونو نرم و جوندار میکنه ؟

لاتنس داخل حمام و لافارر بعد از حمام استفاده میکنم

به شدت راضیم