2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک.کککککمک

320 بازدید | 36 پست

خانومای با تجربه  میشه بگین چطوری  از بچم پوشک شب رو بگیرم البته همیشه پوشکش خشک هس تا صبح اما بعضی وقتا نه.3 سال و خوردی هس سنش

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

مایعات و سردی جات نده و به خودش بگو که اگه نصف شب جیشت گرفت بگو فوقش دوسه بارخودشو خیس کنه دیگه نمیکنه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
مایعات و سردی جات نده و به خودش بگو که اگه نصف شب جیشت گرفت بگو فوقش دوسه بارخودشو خیس کنه دیگه نمیک ...

عادت کرده قبل خاب زیاد آب میخوره. خب آگه خبر نداد چی؟بعضیا میگن اصن پوشکش نکن اینجوری خیالش راحته تو پوشکش کارشو میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنی که تو گفتی عزیزم فک کنم باید از خودش کمک بخای😉😊

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.
اوووووه...چه قد دیر....من پسرمو۲۲ماهگی از پوشک گرفتم.....

اره اخه دیر به حرف زدن افتاد سختم بود حرفامو بهش بفهمونم 

عادت کرده قبل خاب زیاد آب میخوره. خب آگه خبر نداد چی؟بعضیا میگن اصن پوشکش نکن اینجوری خیالش راحته تو ...

عزیزم من شنیدم که نمیشه شب پوشک کنی.روز پوشک نکنی.بعضی بچه ها دیر یاد میگیرن.مثه پسر خواعر شوهرم .چهار سالگی یاد گرفت.فقط یا کلا پوشک کن یا نکن

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
اره اخه دیر به حرف زدن افتاد سختم بود حرفامو بهش بفهمونم 

دقیقا پسر خواهر شوهرمم دیر حرف زد

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
منم بدبختی دارم از دستش از پوشک گرفتم شا ولی شب خیلی جیش میکنه ی ماهه دارم بیدار میشم شبا ببرمش دسشو ...

یعنی از خاب بیدارش میکنی میبریش دسشویی؟ اشکال نداره بچه عصبی نمیشه بنظرت؟

ببین اگه یه کم تلاش کنی راحت از پوشک میگیریش

چیکار کنم  بدبختی اینجاست  خودمو شوهرم به نجس و پاکی  حساسیم میترسم باز بزارم  کثیف کاری کنه   قالیهامم تمیزن نمیخوام بشورم