الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عادت کرده قبل خاب زیاد آب میخوره. خب آگه خبر نداد چی؟بعضیا میگن اصن پوشکش نکن اینجوری خیالش راحته تو ...
عزیزم من شنیدم که نمیشه شب پوشک کنی.روز پوشک نکنی.بعضی بچه ها دیر یاد میگیرن.مثه پسر خواعر شوهرم .چهار سالگی یاد گرفت.فقط یا کلا پوشک کن یا نکن
گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
اره اخه دیر به حرف زدن افتاد سختم بود حرفامو بهش بفهمونم
دقیقا پسر خواهر شوهرمم دیر حرف زد
گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....