2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک.کککککمک

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 36 پست

[QUOTE=52567457]اتفاقا بچه دوستم از بچه ی من کوچیکتره یه بار بهم گفت چه جوری از پوشک بگیرمش بهش گفتم زودتر شروع کن ت ...[/QUO

شما شب چند بار میبردیش دستشویی؟؟ 

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

در ضمن مادر باید آمادگی رو تو بچه ایجاد کنه وگرنه بچه اگه به خودش باشه خوب تا بیست سالگی هم تا جیشش گرفت راحت و خوب تو پوشکش میکنه این مثانه دیگه عادت به کنترل و نگهداری خودش نیست از متخصص های اورولوژی هم بپرسین همینو بهتون میگن مخصوصا در مورد شب ادراری هم در سنین بالاتر میگن وقتی دستشویی دارن در روز یکم بهشون بگین مکث کنن بعد برن دستشویی تا مثانه قوی بشه

گفت: 《 من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم.》   ❤سوره مبارکه یوسف❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=52567457]اتفاقا بچه دوستم از بچه ی من کوچیکتره یه بار بهم گفت چه جوری از پوشک بگیرمش بهش گفتم ...

یکبار نهایتاا دوبار بیشتر نمیشد اگه سردیش شده بود دوبار میشد سعی میکردم قبل خواب بهش عسل یا خرما بدم که سردیش نشه

اتفاقا بچه دوستم از بچه ی من کوچیکتره یه بار بهم گفت چه جوری از پوشک بگیرمش بهش گفتم زودتر شروع کن ت ...

خو بچه عصبی میشه بیدارش کنی واسه جیش.حداقل باید تو طول شب خشک باشه.یکی دوبار ایراد نداره.دختر من پوشکش صبح دوسه کیلوئه.چند بار ببرمش دست شویی؟اینجوری کلا باید توراه دست شویی باشم تمام شبو.هر بچه ای یه زمانی امادگی داره.استارتر باید شبا ببره بچشو جیش.ولی دختر من فعلا نمیتونه.مخصوصا هم که فصل سرماس.

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
یکبار نهایتاا دوبار بیشتر نمیشد اگه سردیش شده بود دوبار میشد سعی میکردم قبل خواب بهش عسل یا خرما بدم ...

منم فکر کنم ی بار کافی باشه

[QUOTE=52567705]خو بچه عصبی میشه بیدارش کنی واسه جیش.حداقل باید تو طول شب خشک باشه.یکی دوبار ایراد نداره.دختر من پوش ...[/QUOT

دخترت چند وقتشه گفتی؟

خو بچه عصبی میشه بیدارش کنی واسه جیش.حداقل باید تو طول شب خشک باشه.یکی دوبار ایراد نداره.دختر من پوش ...

گفتم سختیش دو سه هفته است نهایتش بعدشم من بچه مو اصلااا زابرا نمیکردم همونطور چراغ خاموش با نور کم هالوژنهاکه تو هال روشن بود میبردمش دستشویی سرپاش میگرفتم تا کارش تموم میشد ابش میکشیدم و میخوابوندمش باور کنین اصلااا بیدارم نمیشد نه نق و نوقی نه هیچی تازه راحتتر هم میخوابید.