2777
2789
عنوان

مزدی که پول نمیده

170 بازدید | 24 پست

خیلی چیزا دلم میخواد بخرم ولی گدا بازی درمیاره نمیده زورش میاد 

کارت بانکیش کلا دست خودمه میرم خرید میام کاری به خرید خونه اینا نداره ولی امان از اینکه بگم یه رژلب یا یک تیکه لباس میخوام یجوری ادا میاد که میخوای چکار داری همونارو استفاده کن خب مگه میشه همیشه همجا همون لباس پوشید خب منم دلم تنوع میخواد خرج هایی که خودش میکنه مهم نیست فقط برای من گدا میشه تا میگم فلان چیز رو میخوام میگه مگه عقده داری😢

تقصیرخودمه اینقدر کم خواستم فکر جیبش بودم دیگه بهم اهمیت نمیده راست میگن زنی که خرج داره عرج داره 😏

تصمیم گرفتم دیگه دلم نسوزه قایمکی پس‌انداز کنم زیاد که شد چیزایی که دوست دارم رو بخرم بنظرتون کارم اشتباه هست؟

خب چکارش کنم شما بگین 

خودتون چکار می‌کنید هرچی میخواهید شوهرتون میخره ؟؟؟؟

والا که من ولخرج نیستم حقم هست گهگاهی چیزی که دوست دارم رو بخرم😔😔😔

شوهر شما اخلاقش چطوریه؟؟؟

شما در سال چندبار لباس کفش آرایشی می‌خرید 

الان چندساله نه ناخن ميزارم نه مژه نه مو رنگ میکنم هیچی فقط اصلاح

حس میکنم حقم هیت اینجوری ازش پول بکنم وقتی خودش مثل آدم نمیده یا نمیخره

عزیزمم چون از اولش نخواستی الان زورش میاد 

ولی تو کوتاه نیاااا و ادامه بده 

چون اگ کوتاه اومدی دیگه کلا بهت اهمیت نمیدههه

پس اندازت و بزار واسه خودت خرجش نکن باهاش طلا بخر نفهمهههههه هااا اگ بفهمههه دیگه هیچ پولی بهت نمیده

من از بعد عروسیم تا دوسال لباس هیچی نخریدم.عید ها هیچی نخریدم امسالم خرید عید نداشتم. واقعا لباس داشتم. دست مادرم درد نکنه خیلی بهم لباس داد. در حدی که15 16تا پالتو و کاپشن هنوز نصفشم نپوشیدم هراز گاهی از چمدون درمیارم یکیشو. فقط تاپ و شلوارک یا گه گداری چیزی میخریدم. یا شوهرم برمی‌داشت. دیدم واقعا دارم خودمو بی ارزش میکنم با مراعات زیاد منم تصمیم گرفتم مثل خودت باشم خرج کنم. زیاد که از خودت بگذری لقمه میشه برا بقیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بعد عروسیم تا دوسال لباس هیچی نخریدم.عید ها هیچی نخریدم امسالم خرید عید نداشتم. واقعا لباس داش ...

وای چه مامان خوبی خدا برات حفظش کنه 

واقعا دیگه این مردها دارن پرو میشن

عزیزمم چون از اولش نخواستی الان زورش میاد ولی تو کوتاه نیاااا و ادامه بده چون اگ کوتاه اومدی دیگه کل ...

اخه تو این گرونی چطوری اینقدر پول جمع کنم برای یک گرمش خیلی طلا رفته بالا

وای چه مامان خوبی خدا برات حفظش کنه واقعا دیگه این مردها دارن پرو میشن

آره. منم بهترین قسمت غذا اول میگذاشتم برا شوهرم بعد چند مدت عادتش شد گل غذا اون برمی‌داشت، منم تا میشتستیم سر سفره یا نصفشو گذاشته بودم برا خودم یا تا میخواست برداره میگفتم منم آدمم. می‌بینی منو. من فلان قسمتشو دوست دارم. 

هیچ وقت هم واسه خودت و بچه هات از بقیه لباس نگیر ک بدعادت میشههه

دخترعمم پزشک هست لباس های مارک خیلییییی میگیره ماهی چند تا چندتا عمم برام میاره خیلی هاش حتی اتیکت دارن و استفاده نشدن چون خیلی اهل مد هست یک لباس بیشتر از یکی دوبار نمیپوشه  دیگه نگیرم یعنی

اخه تو این گرونی چطوری اینقدر پول جمع کنم برای یک گرمش خیلی طلا رفته بالا

میدونم خودمم سرم سوت میکشه از این همه گرونی 

بالاخره باید ی پس اندازی داشته باشی خب .

مثلا وقتی از همسرت پول میگیری چقدر میگیری؟!

آره. منم بهترین قسمت غذا اول میگذاشتم برا شوهرم بعد چند مدت عادتش شد گل غذا اون برمی‌داشت، منم تا می ...

اره منم شوهرم همینجوری رفتار کردم از دید خودمون مثلا یجور ابراز علاقه هست ولی عقل و درکشون نمیرسه دقیقا شوهر منم همینجوری شده بود دیگه چندوقته مثل شما رفتار میکنم سعی میکنم اول به خودم اهمیت بدم 

دخترعمم پزشک هست لباس های مارک خیلییییی میگیره ماهی چند تا چندتا عمم برام میاره خیلی هاش حتی اتیکت د ...

خب عزیزم ببین اینا استفاده نشده هستن پس بنظرم اینا موردی نداره چون میگه نو هستن بگیر ولی همون موقع ازشون استفاده نکن ک همسرت ببینه بزار مثلا سه هفته بعد . یا حتی اونایی ک هنوز اتیکت دارن و بگو هدیه داد بهم مثلا بگو موقع خرید کردن اینو دید یاد من افتاد گرفت واسم 

ولی لباس چندبار استفاده شده رو نگیر

میدونم خودمم سرم سوت میکشه از این همه گرونی بالاخره باید ی پس اندازی داشته باشی خب .مثلا وقتی از همس ...

من ازش پول نمیگیرم ولی کارت بانکیش خیلی مواقع دست خودمه میرم خرید چون کاری به خرید خونه نداره خودم باید برم انجام بدم 

من زبونم خیلی شل هست وقتی میاد میپرسه پول داری سری همونی که دارم رو میدمش

اصلا یک ریال پول دست خودم نمیزاره باشه میگه همچی باید وسط باشه نباید از من قائم کنی

اصلا برای خودم بهم پول نمیده 

من ازش پول نمیگیرم ولی کارت بانکیش خیلی مواقع دست خودمه میرم خرید چون کاری به خرید خونه نداره خودم ب ...

عزیزدلم گفتن صداقت خوبه ولی ن تا این حد ک حتی پول ی اسنپ هم پیش خودت نزاری 

اصلا چرا بد عادتش کردی ک از تو پول بگیره؟؟!

از این به بعد با مظلوم بازی بهش بگو نه عشقم پولی نمونده واسم ک بهت بدم و گرنه بهت میدادم مشکلت حل میشد انقدر فکر و ذهنت مشغول نباشه . یا اگ هی از مشکلات مالیش گفت بگو ای وای عزیزم من چیزی واسم نمونده ک کمکت کنم 

کلت از هر سه بار درخواست پولش یکی رو رد کن یکی رو قبول کن یکی دیگه رو رد کن اون پولا رو هم بده مامانت یا خواهرت واست نگه داره