2777
2789
عنوان

مزدی که پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 24 پست
خب عزیزم ببین اینا استفاده نشده هستن پس بنظرم اینا موردی نداره چون میگه نو هستن بگیر ولی همون موقع ا ...

اره  اونایی که نو هست برای خودم خریده همیشه همینجوری گفتم

حتی اونایی که استفاده شده نمیگم داده به خودم میگم داده به من بدم به کسی که نیاز داره من چون خودم خوشم آمده برمیدارم اونایی هم که نمیخوام میدم بیرون 

ولی این مدت افتاده تو فکرم که ازش پول بکنم قایمکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اون لباس رو بگیر استفاده کن ولی پولی ک برای خرید لباس از همسرت میگیری رو یا پس انداز کن یا خرج ی ...

خب نمیده اصلا میگه نیاز نداری 

اصلا اعتقادی به اینکه باید به زنش پول بده نداره میگه اگه چیزی خواستی خودم میخرم وقتی هم که پیش میاد چیزی لازم دارم نمیخره اذیت میکنه صدتا بهونه میاره گدا بازی در میاره

عزیزدلم گفتن صداقت خوبه ولی ن تا این حد ک حتی پول ی اسنپ هم پیش خودت نزاری اصلا چرا بد عادتش کردی ک ...

اره فکر خوبی هست 

باید روی خودم تمرین کنم زود وا ندم 

اخ من طاقت ندارم زود لو میدم یا اون اینقدر قسم بچهارو میده دیگه مجبور میشم واقعا 

خب نمیده اصلا میگه نیاز نداری اصلا اعتقادی به اینکه باید به زنش پول بده نداره میگه اگه چیزی خواستی خ ...

باهاش حرف بزن و از مبلغ کم استفاده کن ک بده بعد کم کم گرونی ها رو بهونه کن بیشتر بگیر 

بگو نیاز دارم بگو اگ تو نبودی مریض شدم چطوری برم دکتر ؟؟!

باهاش حرف بزن با ی روانشناسم راجب این مسئله حرف بزن 

قابل حله فقط اعصاب و صبر فولادی میخواد

اره فکر خوبی هست باید روی خودم تمرین کنم زود وا ندم اخ من طاقت ندارم زود لو میدم یا اون اینقدر قسم ب ...

آخه آدم سر پول قسم بچه ها رو میده؟!

باهاش حرف بزن بگو خواب بد دیدم دیگه قسم جون بچه ها رو نخور

حس میکنم شوهرت میفهمه پول داری عمدا اینجوری میکنه ک ازت بگیرش 

کلا انگار میترسه تو پول داشته باشی همش دوست داره تو بهش وابسته باشی