2777
2789
عنوان

کیا سه ماه بعد سزارین باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 45 پست

زن داداشم بیست روز دیگم زایمان میکنه 

زایمان اولش دوقلو بود الان بچه هاش یکسال ان و بیست روز دیک  زایمان بعدیشه خیلیم اوکیه 

اولش خیلییی نگرانش بودیم الان خوبه بچه هاشو نگه میداره خونه رو مرتب مبکنه حتی سرکار میزه

مامانم امروز بهش گفت دیگ نرووو اواخر بارداریت خطر ناکه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جنستون جوره..؟هم دختر هم پسر..؟اره اولی از همه سخت تره منم شنیدم..بعدیها راحت تره و بچه ها هم کلی کم ...

اره عزیزم خداخواست دوتادسته گل دختر دارم ویک پسربهم هدیه داد

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

زن داداشم بیست روز دیگم زایمان میکنه زایمان اولش دوقلو بود الان بچه هاش یکسال ان و بیست روز دیک زای ...

سزارینی؟ دکتر برش ریسک نزده

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
اخه من سزارینی بودم ریسکم خیلی بالاس وازلحاظ نه جسمی ونه روحی اصلٲ امادگشو ندشتم

تلهی بسلامتی بگذره

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

سزارینی؟ دکتر برش ریسک نزده

اره سزارین بود

چرا اولش دکتر گفت ک چرا باردار شدی زخمت از داخل فشار میاد بهش و این حرفا

اما الان خوبه خداروشکر 

ما هر چی میگیم نرو سرکار میگه ن میرم دلم برا دانشاموزام میسوزه اخر سال ولشون کنم

دوقلو ها هم اینقدددد شرن😂

مامانشون رو اذیت میکنن ولی خداروشکر خوبه حالش اوایل خیلی نگران بودم

این نی نی هم دختره..؟

نه پسره عزیزم

فدات

💓😍

اره سزارین بودچرا اولش دکتر گفت ک چرا باردار شدی زخمت از داخل فشار میاد بهش و این حرفااما الان خوبه ...

اها ایشالا به سلامتی توروخدا منم دعاکن خیلی استرس دارم

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊