2777
2789
عنوان

بارداری تو پریودی بیاین یه لحظه

106 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من اقدام اولم هست برای بچه اول 

دکتر بهم تاریخ تخمک گذاری داد گفت بعد پریودت اقدام کن ولی پریودم یک هفته عقب افتاد 

معمولا ۴ روز پریودم بعد اون لکه های خیلی کم دارم تا حالا تو پریودی رابطه نداشتیم تو نت هم خونده بودم تو پریودی اصن تخمک نیست و امکان بارداری خیلی کمه چون ۵ روز اسپرم زنده میمونه امکانش هست ولی خیلی کمه

شب روز ششم پریودی چون تموم شده بود همسرم اصرار رابطه داشته باشیم تو نت هم خونده بودم برای دختر دار شدن قبل تخمک گذاری اقدام کنی دختر میشه همسرمم چون دختر دوس داره گفت حالا امتحان کنیم گفتم نمیگیره ولی باشه

عذر میخام داخل تخلیه کرد😶بعدش تو همین نی نی سایت از تاپیک های قبلی کاربرا خوندم که اگه تو پریودی باردار شی بچه سیاه میشه یا حتی ممکنه پیسی بگیره و از این جور حرفا یعنی ممکنه؟ شنیدین تا حالا سیاه بشه بچه؟یا ربطی نداره خیلی استرس دارم اگه یه درصد هم لقاح صورت بگیره این اتفاقا نیوفته؟تا حالا اجازه نداده بودم داخل بریزه حالا که میخایم نی نی بیاریم اد الان نمیدونم چیشد قبول کردم

اقدامم چن روز دیگس بازم اقدام کنم؟ یا صبر کنم ببینم این چی میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا هنگام پریودی رابطه کامل اشکال داره هم از نظر بهداشتی هم شرعی تو پریودی چیزی نیست که چرا آخه اقدام کردی تو پریودی 😐🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین عزیزم من متوجه نشدم قشنگ 

یعنی خون ریزی پریودی داشتی و اقدام کردی؟؟؟؟؟

و یه چیز دیگه هم اصلا به این چیزا نیست من خودم ۷ام سیکلم اقدام داشتم یه روز درمیون تا ۲۳سیکلم بچمم پسره

بعدم کی گفته از روز اول شروع سیکل زن تخمک داره تا تو تخمکگذاری که بالغ میشه و ازاد

و اتفاقا خیلی ها اعتقاد دارن که بلافاصله بعد از پاکی امکان بارداری بیشتر چون رحم پاک تره و بیشتر امادگی بارداری داره

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

عزیزم اصلا هنگام پریودی رابطه کامل اشکال داره هم از نظر بهداشتی هم شرعی تو پریودی چیزی نیست که چرا آ ...

تا حالا اصن رابطه نداشتیم تو پریودی ولی یبار از دکترم پرسیدم گفت اخراش مشکلی نداره رابطه 

ولی اینکه میگن سیاه میشه و اینارو استرس گرفتم

بعدم اصلا نگران نباش 

اول این که جای تعجب که خون ریزی پریودی داشتی و اقذام کردی چه طور واسه بارداری😂 

اگه خون نذاشتی و لکه بوده هم که اشکال نداره مهم نیست اگه خونم باشه هم و بارداری بشی هم بازم مهم نیست چون نه باعث لکه میشه نه تیره شدن بچه

اینا همه حرفه

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

از لحاظ شرعی جایز نیست حتی یه اصطلاح داره که میگید ولدالحیض ،یعنی بچه ای که تو پریودی تشکیل شده و خو ...

من اصلا اینارو نمیدونستم بعدا سرچ کردم فهمیدم امیدوارم که این نگیره و توبه میکنم😥

ببین عزیزم من متوجه نشدم قشنگ یعنی خون ریزی پریودی داشتی و اقدام کردی؟؟؟؟؟و یه چیز دیگه هم اصلا به ا ...

عزیزم خون ریزیم تموم شده بود حتی لکه هم نداشتم خیلی کم 

شما روز ۷ پریودی اقدام کردی؟ 

من فقط استرس اینو دارم که میگن سیاه میشه یا پیسی میگیره رو دارم

عزیزم خون ریزیم تموم شده بود حتی لکه هم نداشتم خیلی کم شما روز ۷ پریودی اقدام کردی؟ من فقط استرس این ...

خوب اگه خون نداشتی حتی لکه هم نداشتی 

دیگه نکران چی هستی دختر خوب؟؟؟؟

اره عزیزم ۷سیکل شروع کردم

بچمم پسره