2777
2789
عنوان

از کدوم قالیشویی راضی بودین

143 بازدید | 14 پست

خانم هایی که برا نوروز فرش هاتون و دادین قالیشویی از کدوم قالیشویی راضی بودین لطفا معرفی کنید ممنون
تبلیغات نیاد 

ادیت عکس     @photo.online1  اینستاگرام                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم چند سال با چند تا قالیشویی معروف درگیر بودم هر سال یه داستانی داشتیم ، یه بار کثیف یه بار پاره ، امسال اولین سالی بود که به قالیشویی ساوین دادم واقعا راضی بودم هم سر تایم اومدن بردن هم سر تایم اوردن ، داخل کاور بود ، تمیزهم بود

قالی شویی پایدار عالی بود من امسال از اینتر نت توی همین سایت به پیشنهاد دوستان که قالیشویی رو پیشنهاد کرده بودن فرشامو دادم بهشون خیلی راضیم ازش. قیمتاش هم نسبت به جای دیگه خیلی مناسبتره.همه جای تهران هم سرویس داره بنظرم بهترین قالیشویی هست که تجربه کردم.

من خودم با توجه به نظر کاربران دادم بیستون
گفت اگه میخوای خیلی خوب شسته بشه شستشوی دستی انجام بشه نه ماشینی
فرشام خیلللی تمیز شده از هر نظر عالی فقط قیمتش نسبت به قالیشوی های دیگه بالاست  

منم چند سال با چند تا قالیشویی معروف درگیر بودم هر سال یه داستانی داشتیم ، یه بار کثیف یه بار پاره ، ...

تو همه تاپیک ها تبلیغ کردی ساوین
پایدار هم همینطور همش تبلیغات
بابا کاربر که خنگ نیست فرق نظر تجربی و تبلغاتی و میفهمه  

قالیشویی الهیه معرکست ممنون ازنظرات دوستان

ماخودمون درنهایت دادیم قالیشویی الهیه گفتن بایدباشامپو شسته بشه واینا خلاصه ازقیمتی ک گفتن بودن یه کم بالاترگرفتن ولی واقعاتمیزشده بود وتحویلش به موقع بود.همه جا تهران اگه اشتباه نکنم شعبه دارن شماره ای که من تماس گرفتم اینه .

۰۲۱۲۲۴۶۲۴۰۰