2777
2789
عنوان

ازدواج مخفیانه داشتید دور و برتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3523 بازدید | 79 پست
اره پسرعمه ام با هم کلاسی دانشگاهش ازدواج کرد علی رغم مخالفت های خانواده ، ۴،۵ سال زندگی کردن بعدم ج ...

چرا جدا شدن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله یکی از اقوام نزدیک شوهرم دختر مطلقه بود با یه پسر ازدواج کرد‌ که خانواده پسر راضی نبود بعد اینکه خانواده پسر فهمیدن یکم به مشکل خوردن الانم خیلی تعریف نداره زندگیشون ولی نسبت به ازدواج قبلی دختره خیلی عالیه اینبار

اینجور عروسا هیچوقت تو خانواده شوهر جایی ندارن

اشتباه میکنی 😉

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

پسر عموی مادرم حدود دو سه سال یه خانمی رو صیغه کرده بود و از خانوادش مخفی کرده بود قضیه رو چون میدونست اگر موضوع رو مطرح کنه خانواده مخالفت میکنن چون هم سنش بیشتر از پسره بود  هم مطلقه و دوتا بچه داشت تا خانومه اومد و همه چی رو لو داد پسره هم مجبوری عقدش کرد به یکسال نکشید زنه تمام مال اموال پسره رو بالا کشید و رفت

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩

آره یه دختر با ناپدریش رو هم ریخته بود بعد مادرش از بیرون اومده صحنه رو دیده خودکشی کرده اون دختره خیر ندیده هم با همون پیرسگ ازدواج کرد اما سالها بعد جدا شد 

بچه دار نمیشدن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

پسر همسایه ما با زن همسایه دوست شد، بعد مدتی زنه طلاق گرفت، مادره پسره راضی نبود به ازدواج، یه روز مادره میره عروسی یه شهر دیگه پسر هم اون زنه رو عقد میکنه و میرن تو خونه ای که زنه از شوهر اولش بابت مهریه گرفته بود زندگی میکنن و در اخر مادره چاره ای جز تسلیم شدن نداشت و آشتی کردن...

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

دختر خالم منشی دکتر بود با دکترش ازدواج کرد البته زن دوم هست و صیغه ولی حسابی طرف تامین کرده دختر خا ...

طفلک زن اولش

اینجور که من شنیدم داییم زن داییم را دوست داشته

بعد برادر ها و فکر کنم پدر مخالف بودند حالا نمیدونم چطور شده که عقد کردند بعد نگذاشتن زنش را ببره خونش 

مادرش زن داییم را با داییم فرادی داد و قایمش کردند

بعد پدره و‌پسراش مادرش را دار زدند

همه جا گفتند خودکشی کرده

چیزی که من شنیدم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

مخفیانه نه، اما یکی از آشناها پدر مادر پسره راضی نبودن اصلا، چون سطح بالا بودن و دختره به شدت فقیر، اما پسر و دختر خودشون دوتایی رفتن تو محضر عقد کردن، بابای دختره هم اومد و امضا کرد رفت، هرچند مادرشوهره گفته ده تا هم بچه داشته باشه بازم طلاقش میدیم یه روزی، اما چندین سال هس که خوش و خرم زندگی میکنن، پسره به شدت دوسش داره 

من خودم میخاستم اینکارو کنم ولی نشد و خانوادمو بزور راضی کردم الان میگم خدارو شکر ک مخفیانه نشد واقعا بدون حمایت خانواده نمیشه زندگی زناشوییو پیش برد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چرا جدا شدن

والا نمیدونم نپرسیدم هیچ وقت ، فقط میدونم بخاطر حانواده ها نبود چون بعد دوسال عمه ام اینا با این مسئله کنار اومدن و عروس رو پذیرفتن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم